امروز با موضوع وکیل پایه یک دادگستری قیطریه با شما مخطبان گرامی همراه هستیم.
قِیطَریه یکی از محلههای بسیار قدیمی و مرفهنشین تهران است که در شمال این شهر و در شهرستان شمیرانات قرار دارد. وجود بزرگترین و زیباترین پارک تفریحی منطقه به نام پارک قیطریه از خصوصیات منحصر به فرد زیستمحیطی این محل میباشد.
این محله با مساحتی معادل ۱٬۵۲۷۱۱۶ کیلومتر مربع در منطقه ۱ شهر تهران واقع شده است.
محدوده فعلی این محله از شمال به خیابان قیطریه، بلوار صبا و شمال پارک قیطریه، از جنوب تا محدوده جهانتاب، از شرق به بلوار قیطریه و شرق پارک قیطریه و از غرب به خیابان شریعتی منتهی میگردد.
تلفن بر خلاف اینکه امروز کار خیلی از آدما راه می اندازه اما میتونه همونقدر که مفید هست دردسر ساز هم باشه و بخواد نظم و آرامش زندگی آدمی را بهم بریزه،
یکی از جرایمی که توسط تلفن رخ میده تهدید تلفنی هست.
ترساندن و ایجاد بیم در افراد نه فقط در ارتباطات حضوری بلکه میتواند تنها با رد و بدل کردن اطلاعات از طریف تلفن و مانند آن باشد. با توجه به این مسئله هر زمان که افراد از طریق صحبتهای تلفنی اقدام به تهدید فرد کنند و سعی داشته باشند از این طریق امنیت فرد را زیر سوال ببرند به علت عدم دسترسی لحظه ای افراد به فرد تهدید کننده و یا مزاحم ممکن است برای تهدید کننده راحتتر به نظر برسد و این موضوع این ترس را برای فرد تهدید شده در بر خواهد داشت که دسترسی و پیگیری فردی که با اقداماتی تلفنی دست به این قبیل جرایم میزند غیر قابل پیگرد و دستگیری است.
برای هرگونه جرمی که از طریق وسایل ارتباط جمعی رخ داده باشد قوانین به همان شدت وحدت که جرائم حضوری را در برگرفته و یا چه بسا بیشتر مورد پیگیری بوده است. در ادامه خواهیم گفت تهدید و ایجاد ترس برای افراد از طریق تلفن و مکالمات تلفنی تا چه اندازه قابل اثبات و پیگیری خواهد بود.
نکات مهم وکیل پایه یک دادگستری قیطریه
دفتر وکیل پایه یک دادگستری قیطریه کجاست
با مزاحم تلفنی چیکار کنیم
تهدید تلفنی
هر زمان فردی یا افرادی با استفاده از تماس با فرد دیگری به قصد و یا بدون قصد به مزاحمت و آزار فردی بپردازند این موضوع اگر شامل مواردی باشد که زندگی فرد و یا ابعادی از آن را مورد تهدید قرار داده باشد جزو جرائم تلفنی به حساب خواهد آمد. تهدید و آزار تلفنی میتواند شامل تماس گرفتن و فوت کردن و یا سکوت پشت تلفن باشد تا ایجاد تماس و استفاده از الفاظ رکیک و ارائه اخبار تکان دهنده که همه این موارد میتواند مورد پیگیری قرار بگیرد.
مجازات تهدید تلفنی به چه صورتی خواهد بود؟
اثبات مورد تهدید در هر شکل یا هر نوعی از ان همان تهدید بوده و مجازات ان با توجه به میزان و نوع آسیبی که برای افراد در پی داشته است و علاوه بر این که به مجازات حبس از یک ماه تا شش ماه را در پی خواهد داشت؛ به علت این که این گونه از تهدیدات دربردارنده استفاده از قابلیتهای مخابرات است پس از پیگیری و اثبات ان مخابرات خط تلفنی که با ان جرم تهدید و یا مزاحمت رخ داده باشد را مسدود خواهد کرد. هم چنین یکی از مواردی که حائز اهمیت است این است که ایجاد نوعی شوک در اعلام خبر های تلفنی در صورت یکه اعلام خبر منجر به فوت طرف دیگر مکالمه که شنونده خبر هست، شود؛
این موضوع میتواند به مثابه قتل عمد شناخته شده و مورد پیگیریهای خاص قرار گیرد.
نحوه گزارش تهدید تلفنی
مراجع قضایی هرگونه تهدید که زندگی فرد را دچار اختلال کرده است؛
همانطور که تهدیدهای حضوری میتواند در آن تاثیری داشته باشد؛ کنترل کرده و آن را پس از پیگیری و تشکیل پرونده مورد مجازات قرار خواهند داد.
بنابراین فردی که مورد تهدید تلفنی قرار گرفته است پس از این که متوجه تهدید بودن این مسئله شده با ارائه مدارک و شواهدی که وجود دارد و استدلال این موضوع که پس از این اتفاق برای وی ضرر و زیانی ناشی شده است؛ پس از ارائه این شواهد، به طرح یک شکایت در مراجع قضایی خواهد پرداخت و فردی را به عنوان متهم در پرونده قید کرده و بر اساس شکایت وی دادگاه از فرد متهم خواهد خواست برای ادامه مراحل در دادگاه حضور پیدا کند. پس از دفاعیات و توضیحات فرد متهم و یا انطباق صحبتها و شواهد با ان چه متهم پرونده درباره آن اذعان داشته است میتوان حکمی برای متهم صادر نمود.
شکایت جرم تهدید تلفنی چگونه خواهد بود؟
در صورتی که قبل از مراجعه به مراجع قانونی از سازمان مخابرات نامه ای دال بر ادعا خود داشته باشیم میتوان برای پیگیری مسائل کیفری آن سرعت بیشتری را به کار گرفت.
فرد مراجعه کننده برای طرح شکایت میبایست در عنوان شکایت خود ایجاد مزاحمت تلفنی را درج نموده و در صورتی که این مسئله و اتفاق برای وی مسائل آبرویی را دربرداشته باشد، میتواند با طرح شکایت و اعلام اعاده حیثیت نموده و به این ترتیب مسئله مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
پس از این که شکایت در کلانتری یا یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی مطرح شدبرای ادامه پرونده و اثبات جرم و صدورحکم دادگاه دستور پرینت تلفنی فردی که از او شکایت شده است را صادر میکند.
روند پیگیری پرونده تهدید تلفنی در دادگاه برای اثبات جرم تهدید تلفنی پس از این که فرد شاکی شکایت نامه ای تدوین نمود دادگاه در جهت اثبات و پیگیری این موضوع با استفاده از مستنداتی که در سازمان مخابرات وجود دارد میتواند علم بر پرونده را بالاتر ببرد. مخابرات این امکان را دارد که سیم کارت و اخرین زمان استفاده از ان و تماسهایی که توسط آن برقرار شده اند را پیگیری کند.
پس از آن و معلوم شدن این که جرم توسط چه کسی اتفاق افتاده صاحب خط تلفن به دادسرایی که شکایت در ان مورد بررسی قرار گرفته احضار میشود که در صورت عدم حضور او در دادگاه برای وی اخطاریه در جهت عدم حضور در دادگاه صادر میشود و در مرتبه سوم در صورت عدم مراجعه متهم به این علت که عدم حضور او دلیلی مبنی بر درست بودن مندرجات پرونده شکایت است برای وی حکم جلب صادر خواهد شد.
دفتر وکالت وکیل پایه یک دادگستری قیطریه آنلاین در تهران
دفتر وکالت مجازی وکیل آنلاین در ایران خدمات زیر را ارائه خواهد نمود.
ارائه منظم اطلاعات و مشاوره حقوقی رایگان صرفا از طریق درج مقالات علمی حقوقی.
امکان مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در همه ساعات شبانه روز.
مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی پس از تعیین وقت قبلی.
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل.
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران.
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی.
معرفی بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر.
معرفی بهترین وکیل اعاده دادرسی کیفری و حقوقی در تهران
معرفی بهترین وکیل دعاوی بانکی و پولی.
معرفی بهترین وکیل ملکی.
معرفی بهترین وکیل قراردادهای مشارکت در ساخت.
معرفی بهترین وکیل دادسرای جرایم امنیت اخلاقی، اقتصادی و پولشویی
نشانی و تلفن بهترین وکیل پایه یک دادگستری قیطریه
تهران- میدان ونک- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد9.
02188663925
02188663926
02188663927
02188799562
02188796143
شماره موبایل وکیل پایه یک دادگستری قیطریه
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
شماره واتس آپ جهت ارسال پیام تعیین وقت با وکیل پایه یک دادگستری قیطریه
09120067664
09120067665
09120067669
پس از ارسال پیام حداکثر ظرف 24 ساعت وقت مشاوره با برترین وکلای ایران تعیین خواهد شد.
6 دیدگاه