جرایم پزشکی

جرایم پزشکی

جرایم پزشکی


امروز با موضوع بررسی جرایم پزشکی همراه شما هستیم.

در مواردی که نظریه کمیسیون پزشکی قانونی مورد اعتراض طرفین قرار می‌گیرد مشاوره با وکیل متخصص جرایم پزشکی به عزیزان توصیه می‌شود.

دفتر وکیل متخصص جرایم پزشکی شمال تهران، آماده پذیرش پرونده های تخصصی کمیسیون پزشکی قانونی می‌باشد.

در ادامه نمونه لایحه اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی تنظیمی توسط گروه وکلای مهر خواهد آمد. 

بسمه تعالی

مقام محترم قضایی شعبه   دادسرای ناحیه 19 تهران

موضوع: اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی

اینجانب …………………ولی ………در اثر تب فرزندم “…………..” بنا به دلایل و مستنداتی که در ادامه به عرض خواهد رسید به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی معترضم و تقاضای ارجاع به کمیسیون بالاتر را دار.

شرح مختصری از ماجرا:

در تاریخ 12/08/1397به اورژانس بیمارستان میلاد مراجعه نمودم که فرزندم تحت نظر متخصصین اطفال قرار گرفت،در ابتدا تشخیص بر وجود عفونت در کودک بود که بدنبال انجام ازمایش ادرار، این احتمال منفی اعلام شد و هیچ عفونتی در بدن کودک مشاهده نشد(آزمایش به پیوست موجود است).

سپس کادر درمانی میلاد بدون معاینه مجدد و انجام هیچگونه اقدام تشخیصی یا درمانی ثانویه، کودک را از بیمارستان مرخص نمودند و صرفا اعلام نمودند که کودک سرما خورده است و  با مصرف شربت هیدروکسی زین بهبود می یابد که متاسفانه این شربت نه تنها تب کودک را کاهش نداد بلکه آن را تشدید کرد.

(شربت مذکور بیماری میوکاردیت را تشدید می کند)

در روز 14/08/1397بدنبال افزایش تب شدید کودک و تورم شدید در صورت بویژه اطراف چشم ها در ساعت 14:30به مرکز طبی کودکان مراجعه نمودم که به علت سهل انگاری پرسنل و کادر درمان، فرزندم تا ساعت 19 بدون هیچ اقدام درمانی بر روی دستهای من در تب می سوخت.

پس از بستری شدن در ساعت (19 فاصله زمانی4:30 از زمان مراجعت به بیمارستان،) در ابتدا تشخیص سرماخوردگی داده شد و تجویز آزمایش ادرار.

اما از آنجایی که کودک نوشیدنی و مایعاتی مصرف نکرده بود سرم خوراکی به او وصل نمودند و در ساعت 12 شب آزمایش گرفته شد که مجددا هیچ عفونتی در بدن کودک دیده نشد.(رد احتمال وجود سرماخوردگی)

با این اوصاف کادر درمانی مرکز طبی و رزیدنت های اطفال و همچنین استاد بخش، بدون توجه به وضع جسمانی سخت کودک و بدن هیچگونه تلاشی در راستای کاهش تب او،کودک را به حال خود رها کردند و هیچ اقدام تشخیصی و درمانی دیگری انجام ندادند که نهایتا فرزندم در تاریخ 15/08/1397 (فردای روز مراجعه)در ساعت  18:30در بیمارستان فوت کرد.

روز پس از فوت کودک، رزیدنت کودکان در مرکز طبی به من اعلام کرد که ما احتمال ضعیفی در میوکاردیت داشتیم و لی احتمال قوی بر وجود تومور بوده و به علت اینکه حدس میزدیم از نوع پیشرفته باشد و درمان پذیر نباشد اقدامی نکردیم.

حتی چند نفر از کودکانی که مبتلا به این عارضه بودند را به من نشان دادند تا من را از آینده احتمالی کودکم در صورت زنده بودن آگاه کنند.

با توجه به نتیجه کالبد شکافی، بیماری کودک “میوکاردیت قلب” تشخیص داده شد که هیچ یک از کادر درمان درمان بیمارستان میلاد و مرکز طبی کودکان متوجه آن نشدند.

دلایل اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی

اول: چگونه ممکن است بیماری که علائمی مشابه سرماخوردگی دارد و احتمال ابتلای کودکان به آن وجود دارد و روش درمانی ساده ای نیز دارد، از نظر کادر درمان این دو مرکز دور بماند و  صرفا به دلیل شایع نبودن این بیماری، تمامی علائم و درمان آن فراموش شود که نهایتا منجر به فوت یک انسان گردد.

آیا این توجیه منطقی و صحیحی است که پزشکان مرکز طبی ارائه کردند:

چون بیماری نادر بوده اصلا حدس قوی بر وجود آن  نمی دادیم؟

آیا هر بیماری نادری بایستی از توجه پزشکان دور بماند و منجر به فوت یک بیمار گردد؟

دوم: حتی اگر کادر درمانی مرکز ( به گفته خودشان )احتمال ضعیف بر وجود  میوکاردیت دادند، چرا جهت رد این احتمال، از سایر روش های تشخیص نظیر نوار قلب، اکوی قلب، تست آنزیم های قلبی و …استفاده ننمودند

(شایان ذکر است یکی از روش های تشخیص این بیماری،تست آنزیم های قلبی است).

حتی یکبار کودک را مورد معاینه پزشک متخصص قلب کودک قرار ندادند و از احتمال خود بسادگی عبور کردند و اجازه دادند یک کودک بی گناه بیش از 24 ساعت در تب بسوزد و نهایتا فوت کند؟

سوم: در جلسه کمیسیون پزشکی، در نهایت بی عدالتی و بدون توجه به اسناد و مدارک پرونده، تنها 6-7 دقیقه با بنده صحبت شد و حتی اجازه حضور مادر کودک در کمیسیون داده نشد.

بنظر روابط دوستانه قدیمی و وجود اشتراکات شغلی بین افراد کمیسیون و پزشکان کادر درمانی در این برخورد ناعادلانه و تصمیم گیری به دور از منطق و واقع، بی تاثیر نبوده است.

درخواست بنده نه بعنوان ولی یک کودک معصوم و بی گناه  که فوت شده است بلکه بعنوان یک انسان این است که در راه احقاق حق، جلوگیری از وقوع مجدد این اتفاقات تلخ و ناگوار، تجربه ناخوشایند این موضوع توسط سایر خانواده ها و در “جهت بیدار سازی و تقویت حس مسئولیت پذیری رزیدنت ها و کادر درمان” مجددا مدارک و پرونده پزشکی کودک متوفی مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار گیرد با ارجاع پرونده به کمیسیون پنج نفره تخصصی پزشکی قانونی، تصمیمی صحیح و عادلانه اتخاذ گردد.

وکیل جرایم پزشکی تهران

برای مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری، وکیل دادگستری شمال تهران و همکار دفتر وکالت محمدرضا مهری وکیل دادگستری با سابقه قضایی،  همه روزه از ساعت‌های 19 الی9 و پنجشنبه‌ها15 الی9 با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

راه‌های ارتباطی با دفتر محمدرضا مهری

021-88663925

021-88663926

021-88663927

شماره های همراه وکیل جرایم پزشکی

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

تعیین وقت مشاوره حضوری با وکیل پایه یک دادگستری، درخواست مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری، درخواست وقت مشاوره با محمدرضا مهری، مدیر موسسه حقوقی مهر پارسیان، از طریق مدیر داخلی دفتر گروه وکلای مهر امکان پذیر است.

09120067669

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی محمدرضا مهری

5/5 - (15 امتیاز)

3 دیدگاه

  • با سلام و وقت بخیر . من عمل سزارین کردم و یک هفته بعد از عمل دچار فتق سزارین و اندومتریوز شدید شدم و باید دوباره عمل کنم تا مشکلم برطرف شود، اندومتریوز حداقل یک سال بعد از سزارین در تعداد کمی از زنان سزارین شده ایجاد میشود ولی برای من به خاطر کوتاهی دکتر هنگام عمل یک هفته بعد ایجاد شده، با این شرایط من میتونم از دکترم شکایت کنم؟ و برای شکایت باید به کجا مراجعه کنم ؟

    • باسلام و احترام
      چنانچه قصور و کوتاهی دکتر محرز باشد، می‌توانید شکایت کنید. برای پیگیری و تنظیم دادخواست و شکوایه نسبت به پرونده‌های پزشکی سه مرجع ذیصلاح وجود دارد، که مهم ترین آن سازمان نظام پزشکی می‌باشد. بعد از آن، دادسرای ویژه امور پزشکی و شورای حل اختلاف پزشکی محل مناسبی برای دادن دادخواست و شکایت از پزشکان متخلف می‌باشد. شما میتوانید برای مشاوره با وکیل متخصص در امور جرایم پزشکی با شماره 09120067661 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *