وکیل طلاق و خانواده نیاوران

وکیل طلاق و خانواده نیاوران

وکیل طلاق و خانواده نیاوران


با معرفی وکیل طلاق و خانواده نیاوران همراه شما هستیم.

ارائه خدمات مشاوره حقوقی خانواده به صورت آنلاین و غیر حضوری توسط دفتر حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی در شمال تهران به صورت وسیعی مورد استقبال هم وطنان عزیز قرار گرفته است.

لذا بر آن شدیم تا نسبت به ارائه دائمی مشاوره حقوقی توسط وکیل طلاق و خانواده نیاوران همت کنیم.

در این راستا و در صورت نیاز به مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل طلاق و خانواده نیاوران با گروه وکلای مهر تهران تماس بگیرید.

ما به صورت تخصصی دعاوی خانواده شما را با بهترین وکلای پایه یک دادگستری خانواده تهران دنبال خواهیم کرد.

جهت دریافت مشاوره از وکیل طلاق و خانواده نیاوران با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

معامله صوری به قصد فرار از دِین

اگر شخصی محکوم به پرداخت وجهی شده باشد و پرونده درمرحله اجراییه باشد.
لذا به دلیل نداشتن وجه نقد دادخواست اعسار تقدیم نماید.
چند روز بعد ملکی را برای ادای دین به دادورزی معرفی نماید که تکافوی بدهی را نماید و دادخواست اعسار خود را هم استرداد نماید.
5 ماه قبل هم ملکی را نقل و انتقال داده باشد.

آیا محکوم له میتواند شکایت کیفری تحت عنوان معامله به قصد فرار از دین شکایت کند؟

مطابق ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی انتقال مال به دیگری به هر نحو به وسیله مدیون با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقی مانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد، موجب حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه شش یا جزای نقدی معادل نصف محکوم به یا هر دو مجازات می شود و در صورتی که منتقل الیه با علم به موضوع اقدام کرده باشد، در حکمِ شریک جرم است. در این صورت عین مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن از اموال انتقال گیرنده به عنوان جریمه اخذ و محکوم به از محل آن استیفاء خواهد شد. لذا مشاهده می گردد که به استناد ماده موصوف اعمال مجازات مذکور در صورتی امکان پذیر خواهد بود که شرایط خاصی همچون انگیزه فرار از ادای دین وجود داشته باشد.

تقاضای طلاق غیابی

طلاق یعنی منحل شدن ازدواج دائم با شرایط و تشریفات خاص؛
بنابراین طلاق، ویژه‌ ازدواج دائم است و پایان یافتن ازدواج موقت (صیغه در اصطلاح عموم جامعه) به روش‌ های دیگری انجام می‌ شود.

همچنین طلاق اصولا یک عمل حقوقی یک‌ جانبه از سوی مرد است.
اگر چه او میتواند همسر یا نماینده قانونی خود یا دیگری را به عنوان وکیل در طلاق انتخاب کند.
یا اینکه علیرغم مخالفت مرد با طلاق دادن همسرش در شرایطی خاص، دادگاه خانواده با درخواست زوجه، حکم الزام مرد به طلاق دادن زوجه‌ اش را صادر می‌ نماید.

جهت دریافت مشاوره از وکیل طلاق و خانواده نیاوران با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

برای آشنایی با طلاق غیابی باید مفهوم حکم غیابی را نیز بدانیم.

اگر دادخواستی علیه شخصی داده شود و کسی که علیه او خواسته مطرح شده است، ابلاغیه وقت رسیدگی دادگاه را شخصا تحویل نگرفته باشد و به تعبیر حقوقی به او “ابلاغ واقعی” نشده باشد و یا اینکه در جلسات دادگاه حاضر نشود و لایحه‌ ای نیز در خصوص ماهیت موضوع نفرستاده باشد، در صورتی‌ که محکوم شود، رای صادره غیابی است.

این حکم، ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ در همان شعبه قابل واخواهی و رسیدگی مجدد است.
چنین شخصی میتواند در مدت مذکور از دادگاه صادرکننده حکم غیابی با ذکر دلیل، تقاضای رسیدگی مجدد کند.

برای طلاق به صورت غیابی نیز ترتیب به همین شکل است؛
بنابراین اگر وقت رسیدگی به خوانده ابلاغ واقعی نشده باشد و در دادگاه نیز حضور نیابد و لایحه نداده باشد، حکم طلاق صادره، غیابی است.
با توجه به این که خواهان طلاق میتواند زن (زوجه) یا مرد (زوج) باشد، به تفکیک در این خصوص می‌ پردازیم:

طلاق غیابی از طرف مرد:

همچنان که گفتیم در قانون مدنی به پیروی از فقه، حق طلاق اصولا در اختیار مرد است و به موجب ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، مرد میتواند با مراجعه به دادگاه، چه زن در دادگاه حاضر شود و چه نشود، تقاضای طلاق همسرش را بنمایند، البته او باید قبل از اجرای صیغه طلاق، حقوق قانونی همسرش را پرداخت نماید. منتها اگر زن در دادگاه حضور نیابد و لایحه ندهد، حکم راجع به طلاق، غیابی است و زوجه ظرف ۲۰ روز حق واخواهی دارد.

در این حالت، امکان صدور رای طلاق به درخواست مرد وجود دارد اما برای ثبت طلاق، مرد باید حق و حقوق مسلم زن مثل بحث مهریه را بپردازد و این موضوع در رای دادگاه درج می‌ شود. لکن به استناد ماده ۱۶ آئین‌ نامه اجرایی قانون حمایت خانواده که در سال ۱۳۹۳ ابلاغ گردیده،‌ ممکن است به لحاظ عدم حضور زوجه، دادگاه حکمی راجع‌ به سایر حقوق مالی احتمالی زوجه مثل: نفقه، جهیزیه و اجرت‌ المثل صادر ننماید و این موضوعات مفتوح باقی بماند.

اگر دادخواست طلاق از طرف زن باشد و دلیل موجه طلاق را هم دارا باشد و زوج با وجود ابلاغ، در دادگاه حضور نیابد و لایحه نیز نفرستد و یا ابلاغیه به خود شخص زوج داده نشود، رای دادگاه غیابی محسوب می‌ شود.

چند حالت را میتوان برای درخواست طلاق از سوی زوجه متصور شد؛

خودداری یا عدم توانایی شوهر در دادن نفقه

طبق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی، اگر شوهر از دادن نفقه خودداری کند و یا توانایی مالی پرداخت نفقه را نداشته باشد و دادگاه نتواند او را ملزم به اجرای حکم و دادن نفقه کند، زن میتواند از دادگاه تقاضای طلاق کند. در این‌ صورت، دادگاه شوهر را مجبور به طلاق می‌ کند و اگر شوهر از آن خودداری کند و زن را طلاق ندهد، نماینده دادگاه به‌ جای شوهر اقدام به طلاق و امضاء سند آن خواهد کرد. در حالت دوم یعنی طلاق زن توسط قاضی، در صورتی‌ که شوهر در دادگاه حضور نیابد و لایحه ندهد یا ابلاغ به او واقعی نباشد، رای غیابی خواهد بود.

جهت دریافت مشاوره از وکیل طلاق و خانواده نیاوران با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

 عسر و حرج

طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، اگر ادامه زندگی مشترک موجب عسر و حرج زن باشد، میتواند با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق نماید. چنانچه عسر و حرج در دادگاه اثبات شود، دادگاه میتواند شوهر را مجبور به طلاق کند و در صورتی‌ که اجبار میسر نباشد، زن با اجازه دادگاه طلاق می‌ گیرد. منظور از عسر و حرج در این ماده آن است که وضعیتی به وجود آید که زندگی را برای زن با سختی و مشقت همراه کند و تحمل آن برایش مشکل باشد؛ همچون اعتیاد شوهر به مواد مخدر، محکومیت به حبس به مدت ۵ سال یا بیشتر، آزار و اذیت و بدخلقی مستمر شوهر نسبت به زن به‌ گونه‌ ای که نتواند تحمل کند و… . در این مورد هم اگر دادگاه در غیبت شوهر یا عدم ابلاغ واقعی وقت رسیدگی به او حکم طلاق را صادر کند، رای غیابی خواهد بود.

مطابق ماده ۱۰۲۹ قانون مدنی، هرگاه کسی چهارسال تمام غایب مفقودالاثر باشد، زن او میتواند با حکم دادگاه، طلاق بگیرد

دادگاه زمانی حکم طلاق را صادر می‌ کند که پس از دریافت درخواست طلاق از سوی زن، در یکی از روزنامه‌ های محل و یکی از روزنامه‌ های کثیر‌الانتشار تهران، سه دفعه متوالی و هر کدام به فاصله‌ یک ماه آگهی شود و نیز اشخاصی را که ممکن است از غائب خبری داشته باشند، دعوت نماید که اخبار خود را به اطلاع دادگاه برسانند.

از گذشت یکسال از تاریخ انتشار اولین آگهی، اگر زنده بودن فرد غائب ثابت نشود، دادگاه حکم طلاق را صادر می‌ کند.
بنابراین مجموعا باید حداقل پنج سال از تاریخ آخرین خبر از شخص غائب بگذرد.
وگرنه دادگاه به علت غیبت شوهر، حکم را صادر نمی‌ کند.

بعد از طلاق، زن باید عده وفات نگه دارد؛
یعنی به مدت چهار ماه و ده روز از شوهر کردن خودداری نماید.

اگر در این مدت شخص غائب بازگردد، میتواند درصورت تمایل، اثر طلاق را از بین ببرد و به ازدواج خود ادامه دهد اما اگر بعد از سپری شدن مدت عده برگردد، دیگر حقی نسبت به زن سابق خود ندارد. در طلاق از غایب مفقود‌الاثر از لحاظ تشریفات رسیدگی، زن بایستی به عنوان خواهان به دلیل عدم اطلاع او از نشانی همسرش، در دادخواست طلاق همسرش را مجهول‌ المکان معرفی کند، ولیکن الزاما به استناد تبصره 8 ماده قانون حمایت خانواده بایستی آخرین اقامتگاه او را به دادگاه اعلام کند.

وکالت زن در طلاق همانطور که پیش‌ تر بیان شد، ممکن است شوهر در ضمن عقد نکاح به زن وکالت برای طلاق داده باشد که در صورت تحقق بعضی امور و یا حتی مطلق و در هر شرایطی، بتواند از طرف شوهر، خود را طلاق بدهد. در این حالت هم اگر شوهر در دادگاه حضور نیابد یا لایحه نفرستد و یا ابلاغیه را شخصا دریافت نکرده باشد، حکم طلاق غیابی خواهد بود.

در پایان این بحث ذکر این موضوع ضروری است که:

رای دادگاه در‌خصوص درخواست طلاق از ناحیه زوج، گواهی عدم امکان سازش نام دارد و مهلت اعتبار آن سه ماه است؛‌ لیکن رای دادگاه در خصوص پذیرش درخواست طلاق از ناحیه زوجه حکم طلاق نام دارد و مدت اعتبارش شش ماه است.

جهت دریافت مشاوره از وکیل طلاق و خانواده نیاوران با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

_

نشانی دفتر وکالت محمدرضا مهری متانکلائی

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9

تلفن‌ های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری متانکلائی) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
امکان مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرائم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
معرفی بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معرفی وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدیدنظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

5/5 - (47 امتیاز)

21 دیدگاه

  • سلام و عرض ادب خدمت شما وکلای محترم. همسر بنده مدتی است که منزل مشترکمان را ترک کرده و در منزل پدری‌اش زندگی می‌کند. سوال من این است که آیا به دلیل عدم تمکین می‌توانم مهریه او را نپردازم؟ ممنون از راهنماییتان.

    • سلام. عدم تمکین هیچ ربطی به مهریه ندارد ولی بعد از ارسال اظهارنامه و الزام او به تمکین از طریق دادگاه خانواده، می‌توانید از پرداخت نفقه او خودداری نمایید. در حقیقت شما باید مهریه او را مطابق قانون پرداخت کنید. جهت دریافت اطلاعات دقیق‌تر می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

    • برای جاری شدن صیغه طلاق، طلاق دهنده باید دارای شرایطی باشد

      بلوغ : طلاق‌دهنده باید بالغ باشد و رشد جزء شرایط طلاق دهنده نیست بنابراین سفیه می‌تواند همسرش را طلاق دهد زیرا طلاق از امور مالی نیست که سفیه نتواند آن را به تنهایی انجام دهد و نیاز به اجاره ولی خود داشته باشد.(سفیه کسی است که اقدام او در امور عقلائی نباشد)

      عقل : یکی دیگر از شرایط طلاق‌دهنده عقل است بنابراین دیوانه نمی‌تواند راسا همسر خود را طلاق داده و صیغه طلاق را جاری کند. در این مورد سرپرست قانونی او با تصویب دادستان صیغه طلاق را جاری می‌کند و علت مداخله ولی یا قیم در طلاق دیوانه رعایت مصالح وی است.

      قصد: طلاق‌دهنده باید بر مفهوم عبارتی که برای جاری شدن صیغه طلاق ادا می‌کنند آگاه باشد.

      اختیار: طلاق‌دهنده باید در اجرای صیغه طلاق آزادی کامل داشته باشد بنابراین بیان صیغه طلاق از روی اجبار، تهدید و اکراه صحیح نیست.

      موسسه حقوقی بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان

    • سلام دوست عزیز
      رای دادگاه در‌خصوص درخواست طلاق از ناحیه زوج، گواهی عدم امکان سازش نام دارد و مهلت اعتبار آن سه ماه است؛‌ لیکن رای دادگاه در خصوص پذیرش درخواست طلاق از ناحیه زوجه حکم طلاق نام دارد و مدت اعتبارش شش ماه است.

  • سلام وقت بخیر
    ببخشید سوالی داشتم ایا برای طلاق حتما شوهرم باید باشن ایشون حق طلاق به من دادن و الان 2 سال من گذاشتن و رفتن من چه کاری میتونم انجام بدم ؟

    • سلام دوست عزیز
      اگر شوهر در ضمن عقد نکاح به زن وکالت برای طلاق داده باشد که در صورت تحقق بعضی امور و یا حتی مطلق و در هر شرایطی، بتواند از طرف شوهر، خود را طلاق بدهد. در این حالت هم اگر شوهر در دادگاه حضور نیابد یا لایحه نفرستد و یا ابلاغیه را شخصا دریافت نکرده باشد، حکم طلاق غیابی خواهد بود.
      اگر زوجه از طرف زوج وکالت در طلاق داشته باشد میتواند برای طلاق اقدام کند ولی حتما باید برای زوج وکیل دادگستری تعیین نماید.

  • سلام وقت بخیر من مهریه ام ۱ واحد اپارتمان ۱۰۰ متری در خیابان دزاشیب که پدر همسرم بهمون دادن آیا من میتونم الان که عقد هستیم مهرم مطالبه کنم و درخواست نفقه ام بدم ؟

    • سلام وقت به خیر
      مهریه رو میتونین مطالبه کنید اما مطالبه نفقه باید بعد از تمکین خاص به معنی داشتن روابط زناشوئی باشه و یا اینکه از حق حبس استفاده و نفقه رو هم مطالبه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *