با معرفی وکیل ازدواج و طلاق بین المللی تهران همراهتان هستیم.
ازدواج و طلاق دو واقعه حقوقی میباشند که در هر کشور قوانین و مقررات خاص برای ثبت آنها وجود دارد.
اگر ازدواج یا طلاقی در کشوری غیر از ایران برای تبعه ایرانی به وقوع بپوندد، به موجب قوانین در کشور ایران رسمیت و وجه قانونی ندارد و با انجام یکسری تشریفات میتوان ازدواج و طلاق را در ایران ثبت نمود و به رسمیت شناخت.
در گروه وکلای حقوقی و بینالمللی موسسه مهرپارسیان، تیم پژوهشی و وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی، به بررسی ازدواج و طلاق تبعه ایرانی در کشورهای خارجی پرداخته است و همچنین آماده ارائه هرگونه خدمات به شما همراهان گرامی میباشد.
جهت تنظیم وقت مشاوره و پذیرش پرونده توسط وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی، با شماره تماسهای موسسه که در انتهای مقاله درج شدهاند تماس حاصل نمایید.
سوالات مهمی که وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد داد:
1. انواع ازدواج بینالمللی کدامند؟
2. آثار مالی ازدواج و طلاق بینالمللی چیست؟
3. قوانین مرتبط با ازدواج و طلاق بینالمللی چه میباشند؟
4. شیوه ثبت ازدواج و طلاق بینالمللی در ایران چگونه است؟
5. دریافت مشاوره از وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی چه کمکی به افراد میکند؟
انواع ازدواج بینالمللی کدامند
در کشور ما بر اساس تابعیت زن و مردی که میخواهند ازدواج کنند، ازدواج را به دو نوع ازدواج داخلی و ازدواج بینالمللی تقسیم نمودهاند.
ازدواج داخلی چیست
به ازدواجی گفته میشود که زن و مرد هر دو دارای یک تابعیت هستند و در کشور متبوع (کشوری که تابعیت آن را دارند) خود نیز ازدواجشان را براساس قوانین همان کشور ثبت میکنند مانند اینکه زن و مرد ایرانی در ایران و براساس قوانین کشور ایران ازدواج میکنند.
ازدواج بینالمللی
وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی در این خصوص بیان داشتند که در این نوع ازدواج دو نوع تقسیمبندی وجود دارد و ازدواج به ساده و مختلط تقسیم میشود.
ازدواج ساده بینالمللی
در ازدواج ساده بین المللی زن و مرد دارای تابعیت یک کشور هستند ولی در کشوری خارج از کشور متبوع خود ازدواج میکنند، به طور مثال ازدواج زن و مرد ایرانی در خارج از ایران و همچنین ازدواج زن و مرد خارجی در ایران.
ازدواج مختلط بینالمللی
اینگونه ازدواجهای بینالمللی زن و مرد دارای تابعیت متفاوت میباشند و ازدواج خود را در کشوری به جز کشور متبوع هر دو نفر یا یکی از آنها انجام میدهند مانند ازدواج زن ایرانی و مرد خارجی یا ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی.
آثار مالی ازدواج و طلاق بینالمللی چیست:
ازدواج در سراسر دنیا دارای آثار متفاوتی میباشد که از جمله مهمترین این آثار، حضانت، نگهداری و سرپرستی کودکان و آثار مالی همچون مهریه و نفقه و مخارج زندگی و… میباشد.
طلاق به معنی جدایی زن و مرد و از بین رفتن تعهدات و توافقاتی که در ضمن قرارداد ازدواج با هم نمودهاند، میباشد.
جدایی و طلاق نیز به عنوان یک واقعه مربوط به خانواده دارای آثار مالی و غیر مالی متعددی است که مهریه و نفقه پس از جدایی و حضانت و سرپرستی کودکان از جمله آثاری است که جز با کمک گرفتن از وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی، محقق شدن آنها مقدور نمیباشد.
قوانین مرتبط با ازدواج و طلاق بینالمللی چه میباشند
قانون مدنی ایران و قانون حمایت از خانواده به عنوان قوانین اصلی در تعیین خطمشی و راه و روش ازدواج و روابط بین زن و شوهر و طلاق در ایران شناخته شدهاند.
این قوانین گفته شده برای ازدواج و طلاق بینالمللی در خصوص ازدواجهای داخلی و ساده و در مواردی که زن یا مرد تبعه ایران باشند در خصوص ازدواج بینالمللی مختلط قابلیت استناد دارند.
در مواردی که به زن در خلال خانواده یا اجتماع خشونتی وارد شود به موجب لایحه حمایت از بانوان میتوان از حق و حقوق او دفاع نمود.
در سال ۱۳۹۹ لایحهای با عنوان حمایت از زنان در برابر خشونت، اینگونه تعریف شده است :
هر رفتار که به جهت جنسیت یا موقعیت آسیب پذیر یا نوع رابطه مرتکب، بر زن واقع شود و موجب ورود آسیب یا ضرر به جسم یا روان یا شخصیت حیثیت یا محدودیت یا محرومیت از حقوق و آزادیهای قانونی وی گردد، به عنوان خشونت تلقی می شود.
وکیل ازدواج و طلاق بین المللی
لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت دارای ۵۸ ماده و ۵ فصل می باشد که در تاریخ ۱۳ دی ۹۹ در هیئت وزیران به تصویب رسید.
علاوه بر این مواد و قوانین گفته شده در حوزه بینالملل قواعد و مقررات بینالمللی در خصوص ازدواج و طلاق بینالمللی وجود دارد.
براساس ماده 9 قانون مدنی ایران، قراردادهایی که بر طبق قانون اساسی بین دولت ایران و سایر دولتها منعقد شده باشد در حکم قانون است و قابلیت اجرا دارد.
وکیل در ونک
همچنین معاهدات (عهدنامه یا قرارداد) و کنوانسیونهای بین المللی مربوط به حقوق خانواده که مورد پذیرش ایران قرار گرفته است، در هنگام رسیدگی به دعاوی بینالمللی خانوادگی که مهمترین آنها طلاق و ازدواج بینالمللی میباشد، قابل استناد هستند.
در خصوص قوانین مرتبط با ازدواج و طلاقهای بینالمللی قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی وجود دارند که در ادامه مقاله وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی، برخی از آنها عنوان خواهند شد:
کنوانسیون حقوق کودک که مجلس شورای اسلامی اجازه ملحق شدن به این کنوانسیون را در تاریخ 01/12/1372 صادر نمودند.
در این کنوانسیون به حمایت از کودکان پرداخته شده است و قانونگذار ایران نیز در خصوص حضانت و سرپرستی کودکان از این قانون پیروی کرده است و در صورت ازدواج یا طلاق بینالمللی کودکان خانوادهها علاوه بر قوانین کشور خود، مورد حمایت این قانون نیز میباشند.
وکیل ازدواج و طلاق بین المللی
کنوانسیون حقوق کودک مشتمل بر یک مقدمه و ۵۴ ماده، به تصویب و اجازه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به آن داده میشود، مشروط بر آنکه مفاد آن در هر مورد و هر زمان در تعارض با قوانین داخلی و موازین اسلامی قرار گیرد از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران لازم الرعایه (قابلیت اجرا و رعایت ندارد) نباشد.
کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان، تاریخ تصویب 18 دسامبر 1979
این کنوانسیون که در سازمان ملل متحد به تصویب رسیده است تاکنون در ایران بنا به مباحث شرعی و قانونی موجود مورد پذیرش و تصویب قرار نگرفته است.
وكالت در طلاق
اعلامیه جهانی حذف خشونت علیه زنان در سال ۱۹۹۳ تصویب شد.
این اعلامیه در قوانین داخلی ایران به عنوان یک سند بینالمللی مورد تصویب قرار نگرفته است.
قانون الحاق دولت شاهنشاهی ایران به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی
تاریخ و مرجع تصویب 17/02/1354 مجلس سنا
ماده واحده
میثاق بین المللی مربوط به حقوق مدنی و سیاسی مشتمل بر یک مقدمه و سه ماده که در تاریخ 16 دسامبر 1966 به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسیده و از طرف نماینده مختار دولت شاهنشاهی ایران در تاریخ 4 آوریل 1968 در نیویورک امضاء شده است تصویب و اجازه تسلیم سند تصویب آن داده می شود.
پس از الحاق ایران به این کنوانسیونها، قانونگذار در تصویب قانون حمایت از خانواده و قوانین مرتبط با ازدواج و طلاق بینالمللی خارج از این قوانین، قانونگذاری ننمودهاند.
شیوه ثبت ازدواج و طلاق بینالمللی در ایران
وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی در این خصوص بیان داشتند: در این موارد قانون حمایت از خانواده در ماده 15 تعیین تکلیف نموده است.
مطابق این ماده هرگاه ايرانيان مقيم خارج از كشور امور و دعاوي خانوادگي خود را در محاكم و مراجع صلاحيتدار کشور محل اقامت خويش مطرح كنند، احكام اين محاكم يا مراجع در ايران اجراء نمي شود.
بنابراین برای ثبت دعاوی خانوادگی از جمله طلاق در ایران، دادگاه صلاحيتدار ايراني اين احكام را بررسي مینماید و حكم تنفيذي (تأییدی) صادر میكند.
ثبت طلاق ايرانيان مقيم خارج از كشور در كنسولگري هاي جمهوري اسلامي ايران به درخواست كتبي زن يا مرد با ارائه گواهي اجراي صيغه طلاق توسط اشخاص صلاحيتدار كه با پيشنهـاد وزارت امور خارجه و تصويب رئيس قوه قضائيه به كنسولگري ها معرفي مي شوند امكان پذير است.
وکیل طلاق و خانواده نیاوران
برای ثبت طلاق رجعي ( طلاقی که در آن زن و مرد میتوانند به یکدیگر رجوع یا بازگشت کنند) باید مدت عده (مدتی که پس از طلاق زن اجازه ازدواج مجدد ندارد) منقضی گردد.
در طلاق بائن (طلاقی که در آن امکان رجوع و بازگشت وجود ندارد) نيز زن مي تواند طلاق خود را با درخواست كتبي و ارائه گواهي اجراي صيغه طلاق توسط اشخاص صلاحيتدار که در بالا گفته شد، در كنسولگري ایران در آن کشور ثبت نمايد.
مواردي كه در آن طلاق به درخواست مرد ثبت ميگردد، زن ميتواند با رعايت اين قانون براي مطالبه حقوق قانوني خود به دادگاههاي ايران مراجعه نمايد.
برای ثبت طلاق در ایران، افراد مقیم خارج از کشور میتوانند به وسیله سامانه میخک به وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی، وکالت دهند که مراحل ثبت طلاق آنها را در ایران انجام دهند.
دریافت مشاوره از وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی چه کمکی به افراد میکند
مشاوره گرفتن پیش از ازدواج بینالمللی موجب آگاهی از قوانین مرتبط و همچنین شیوه ازدواج بینالملل زنان و مردان ایرانی در خارج از کشور و یا ازدواج این افراد با افراد غیرایرانی میگردد.
همچنین در صورت بروز اختلاف با توجه به آثار مالی که ازدواج و طلاق به موجب قانون ایران دارد و همچنین اختلاف بر سر سرپرستی و نگهداری کودکان ایجاد میشود نقش موثر وکیل ازدواج و طلاق بینالمللی را در احقاق حق پررنگتر میکند.
به همین منظور، موسسه حقوقی مهرپارسیان، با مدیریت وکیل پایه یک دادگستری، دکتر محمدرضا مهری، که دارای وکلای متخصص و متبحر در ازدواج و طلاق بینالمللی میباشد، به شما مخاطبان گرامی معرفی میگردد.
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
امکان مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
معرفی بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معرفی وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
سلام روز بخیر
من ساکن خارج از ایران هستم و در ازمیر زندکی میکنم من و همسرم جدا شدیم و طلاقمون تو ایران هنوز ثبت نکردن و گفتن طلاق شما رجعی و باید زمان بگذره این یعنی چی؟
سلام وقت شما بخیر
یعنی برای ثبت طلاق رجعي ( طلاقی که در آن زن و مرد میتوانند به یکدیگر رجوع یا بازگشت کنند) باید مدت عده (مدتی که پس از طلاق زن اجازه ازدواج مجدد ندارد) منقضی گردد.
سلام وقتتون بخیر
من ساکن قطر هستم و ۵ ماه قصد جدایی دارم از همسرم میشه بفرمایید من چه تشریفاتی باید انجام بدم؟ آیا شما وکیلی دارید کار مارو انجام بدن ؟
سلام وقت شما بخیر
ثبت طلاق ايرانيان مقيم خارج از كشور در كنسولگریهای جمهوری اسلامي ايران به درخواست كتبی زن يا مرد با ارائه گواهی اجرای صيغه طلاق توسط اشخاص صلاحيتدار كه با پيشنهـاد وزارت امور خارجه و تصويب رئيس قوه قضائيه به كنسولگریها معرفی میشوند امكان پذير است. شما میتوانید جهت رزرو تایم مشاوره با وکیل متخصص این امر جناب آقای دکتر مهری با شماره 09120067663 تماس حاصل فرمایید.