نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور

نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور

نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور


در این نوشتار به بررسی نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور پرداخته ایم.

بهترین وکیل دیوان محاسبات در این نوشتار به بررسی نمونه لایحه تجدیدنظر دیوان محاسبات کشور پرداخته است.

چنانچه در این زمینه نیازمند اخذ مشاوره هستید با شماره تماس های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.

دیوان محاسبات کشور زیر مجموعه مجلس شورای اسلامی است. وظایف این نهاد طبق قانون دیوان محاسبات تعیین شده است و یکی از وظایف دیوان محاسبات تفریغ (اجرای) بودجه عمومی سازمان‌ های دولتی است.

شعب دادیاری زیر نظر دادستان دیوان محاسبات انجام وظیفه می‌ کنند، پس از احراز وقوع تخلف، دادخواست تنظیم و به هیات‌ های مستشاری ارجاع می‌ شود و این هیات‌ ها نیز رسیدگی و حکم صادر خواهند کرد.

حکم هیات‌ های مستشاری قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر دیوان است، در صورت وجود جهات و دلایل جدید امکان اعاده دادرسی (رسیدگی مجدد) از طریق شعبه صادرکننده رای وجود دارد.

جهت دریافت مشاوره در خصوص نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور

با سلام و احترام

با اختیارات حاصل از وکالتنامه و با توجه به صدور رای مذکور در تاریخ ………. و ابلاغ آن به موکل، آقای ………. در تاریخ ……….، در مهلت مقرر قانونی بنا به دلایل زیر به رای صادر شده معترض بوده و تقاضای رسیدگی مجدد و با اثبات صدق عرایض نقض رای مذکور از محضر آن والا مقام مورد استدعاست:

تقاضای اتخاذ تصمیم درباره صلاحیت دادسرای دیوان محاسبات

پیش از ورود به ماهیت دفاع از موکل و اعتراض به رای، توجه عالیجنابان را به این نکته جلب می نمایم؛ از نظر قانونی، دادسرای دیوان محاسبات کشور و هیات مستشاری، صلاحیت ورود به پرونده موکل و سایر اشخاص را ندارد.

چرا که وجوه تامین شده که بخشی از آن به حساب شخصی موکل، جهت پرداختی ها در اختیار رئیس محترم وقت سازمان…، واریز شده است، مشمول بودجه مصوب نبوده و اصولا این وجه از محل کمک‌ های اعضای سازمان، تامین شده است.

بنابراین وجوه مربوط به بودجه، واریز از سوی خزانه و یا درآمد سازمان نیست که صلاحیت ورود به هزینه کرد صحیح توسط دادسرای دیوان را موجب شود.
بنابراین قبل از ورود به ماهیت تقاضای اتخاذ تصمیم درباره صلاحیت را دارم.

دلایل اعتراض به رای:

اول: عدم توجه به چارت سازمانی و شرح وظایف موکل

رئیس و اعضای محترم محکمه
توجه حضرات را به این نکته جلب می‌ نمایم که موکل صرفا کارمند قراردادی و تحصیل‌ دار، (اداره دریافت و پرداخت) سازمان … بوده و به طریق اولی امکان عدم اطاعت از دستور مافوق را نداشته است.

براساس دستور رئیس وقت سازمان …، کارشناسان و متخصصین سازمان، پس از دریافت مبالغی بابت ارائه خدمات تخصصی مشاوره‌ ای به … که به حساب شخصی مدیران و کارشناسان متخصص توسط … مذکور واریز میشد، بخشی از آن را طبق دستور کتبی و شفاهی رئیس سازمان و معاون پشتیبانی، به حساب شخصی موکل واریز می‌ کردند.

براساس دستور کتبی آقایان … و …، آقای … نیز، وجوه مربوطه را پس از اخذ دستور، با سند مکتوب حسابداری، به حساب اشخاص معرفی شده واریز می‌ نمودند.

واریز وجوه از حساب شخصی اشخاص به حساب موکل، حسب دستور بالاترین مقام سازمان و معاون وی و هزینه کرد طبق دستور و فیش‌ های واریزی و اسناد حسابداری، چگونه موجب مسئولیت موکل به عنوان کارمند جزء شده است، از عجایب روزگار است.

توجه عالیجنابان را به ابلاغ تفویض اختیار، به شماره ………. مورخ ………. در کلیه امور مالی سازمان، از سوی دکتر …، به …، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان جلب می‌ کنم.

اشتباه در حسابرسی توسط هیات کارشناسان هیات دوازدهم حسابرسی

کارشناسان محترم حسابرسی در بررسی مستندات واریز وجوه به حساب شخصی موکل، دچار اشتباه فاحشی شده‌ اند.

الف: هیات مذکور مبادرت به اخذ صورت حساب موکل از سال ………. نموده که بر خلاف ادعاهای مربوط می‌ باشد؛ چرا که این امر از ………. لغایت پایان سال ………. انجام شده و حساب‌ های خارج از این تاریخ، مشمول این امر نیست.

ب: مبلغ اعلامی هیات مذکور در اشتباه و اختلاف فاحشی با واقعیت قرار دارد، طبق مستند پیوست، جمع مبالغ واریزی به حساب موکل توسط اشخاص شاغل در سازمان ………. ۱۳/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال، معادل یک میلیارد و سیصد میلیون تومان است که محل هزینه کرد و دستورات کتبی مقام مافوق، قابل استناد و اثبات است.

ولی هیات مذکور با لحاظ نمودن تمامی دریافت‌ ها و پرداخت‌ های موکل از جمله حقوق ماهیانه وی، فیش حج و وجه فروش اتومبیل و….. را در شمار دریافت‌ ها آورده که فاقد وجاهت قانونی است.

در صفحه آخر رای مورد اعتراض، هیات محترم مستشاری اول، آقای… را به دلیل اینکه واریزهای اشخاص بعد از سال ………. بوده، از تخلف مبرا اعلام نموده اما در استناد به نظریه کارشناسی حسابرسی، واریز و پرداخت‌ ها را از سال ………. ملاک محکومیت موکل قرار داده است!!!

لذا، لزوم ارجاع به هیات کارشناس حسابرسی مستقل و خارج از دیوان محاسبات مورد استدعاست.

سوم: عدم توجه به دولتی نبودن وجوه واریز به حساب موکل

با کمی دقت در صورت حساب‌ های دریافتی از بانک و اسناد حسابداری موجود، مشخص است که وجوه واریز به حساب موکل از سوی همکاران وی بوده است.

هیچ نهاد یا ارگان دولتی وجهی به حساب موکل واریز ننموده و موضوع از شمول ماده ۴ خارج است.

به همین جهت تمامی دستورهای کتبی مقامات مافوق، اسناد حسابداری، رسید و فیش‌ های واریزی و رسیدهای مکتوب اشخاص دریافت کننده وجوه، از جمله رئیس فعلی سازمان…، جناب آقای… و مسئولین و مدیران وقت بازرسی و حراست، نزد موکل موجود و قابل ارائه به کارشناسان منتخب در قبال اخذ رسید است.

 چهارم: عدم توجه به دفاعیات مستند و مستدل موکل

اسناد حسابداری بررسی نشده که موکل نسخه‌ ای از تصویر آن را در اختیار دارد با تحقیق از اشخاص دریافت کننده وجوه مشخص خواهد شد که تمامی پرداخت‌ ها از سوی موکل بنا به دستور مقامات مافوق بود، موکل هیچ پرداختی خارج از دستورات مقامات عالی سازمان نداشته است.

هیچ مالی از بیت‌المال تضییع نشده که موکل بر اساس بند ه تبصره ماده ۲۳ قانون دیوان محاسبات کشور محکوم به انفصال (برکناری) دائم و استرداد اموال شود.
استناد به ماده ۴ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و تبصره ۲۹ قانون بودجه، قابل قبول نیست.

تقاضای ارجاع به هیات کارشناسی از سوی دیوان محاسبات کشور

تقاضا دارم در این بخش نیز موضوع به کارشناسی سپرده شود تا:

الف: میزان دقیق واریزی‌ های کارکنان سازمان غذا و داور به حساب موکل مشخص شود.
ب: از اشخاص ذی مدخل در موضوع دریافت‌ ها، در خصوص دریافت وجه تحقیق شود.
ج: منشا وجوه واریز به حساب موکل به صورت دقیق و واضح مشخص شود.

اعضای محترم محکمه تجدیدنظر دیوان محاسبات کشور

مفتوح گذاردن پرونده دستگاه‌ های پرداخت کننده وجه به کارکنان سازمان، یعنی عدم احراز وقوع تخلف پایه و جرم اولیه.
اگر فرض کنیم مطابق قانون مبارزه با پولشویی، عدم رعایت مقررات مالی توسط موکل که منجر به تضییع بیت‌المال و حقوق عمومی شده باشد، جرم و تخلف ثانویه‌ ای اتفاق افتاده است.

احراز جرم یا تخلف مالی موکل، منوط به احراز تخلف یا جرم صورت پذیرفته از سوی پرداخت کننده می‌ باشد.
اگر هیات محترم مستشاری طبق پاراگراف اخیر صفحه نهایی رای، هنوز به این جمع‌ بندی نرسیده که پرداخت‌ ها خلاف قانون بوده، چگونه احراز خلاف قانون بودن دریافت‌ ها امکان‌ پذیر شده است؟

واریز وجوه مشابه به حساب سایر کارکنان سازمان

در مدت مشابه مالی که اکنون انگشت اتهام آن به سوی موکل گرفته شده است، طبق لیست پیوست حداقل به حساب اشخاص معرفی شده نیز وجوه متنابهی از محل همین اعتبارات جذب شده واریز شده است.

عدم رعایت انصاف درباره موکل در هیات مستشاری همین بس که از ۱۵ نفری که وجوه به حساب آن ها واریز شده، فقط موکل تحت تعقیب قرار گرفته و برای وی دادخواست تنظیم شده است.

رئیس و اعضای محترم محکمه تجدیدنظر دیوان محاسبات کشور

بر اساس موارد پیش گفته، در صورت نظر عالیجنابان به صلاحیت دادسرای دیوان محاسبات کشور و هیات مستشاری در رسیدگی به پرونده، تقاضا دارم تا نسبت به ارجاع امر به هیات کارشناسان رسمی حسابداری و حسابرسی و متخصص در بودجه، خارج از دیوان محاسبات کشور، جهت حفظ بی طرفی، بررسی حساب‌ های موکل با اسناد متقن ارائه شده، بررسی اسناد و مدارک دستور دهندگان، دریافت‌ کنندگان وجوه، اسناد حسابداری و پس از اثبات صدق عرایض، صدور حکم برائت (بی‌ گناهی) موکل مورد استدعاست.

با احترام مجدد وکیل …

همانطور که ملاحظه نمودید، پرونده ‌های دیوان محاسبات کشور پیچیدگی ­های زیادی دارند. با بهره ‌گیری از وکلای با تجربه‌ و مجرب موسسه حقوقی مهر پارسیان می ­توانید، در این خصوص گام موثری در رسیدن به هدف نهایی (پیروزی در پرونده خود) برداشته باشید. وکلای مبرز موسسه حقوقی مهر پارسیان، در حوزه دعاوی دیوان محاسبات کشور، با کلیه قوانین موجود و مربوط آشنایی کاملی دارند و به دلیل همین شناخت و تسلط، پس از بررسی پرونده یک راهکار مناسب جهت رسیدن به هدف نهایی، یعنی پیروزی انتخاب نموده و شما را در کلیه مراحل دعاوی خود، با مشاوره و راهنمایی موثرشان، همراهی می ­نمایند. مطمئن باشید با انجام این امر شانس پیروزی در پرونده مذکور چند برابر خواهد شد و از این بابت خیالتان راحت خواهد بود.

جهت دریافت مشاوره در خصوص نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

_

نشانی دفتر وکالت وکیل نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان محاسبات کشور در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری متانکلائی) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
امکان مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
معرفی بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معرفی وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

امتیاز دهی به مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *