با موضوع وکیل اعتراض ثالث ملکی با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.
شخص ثالث هر فردی به جز طرفین دعوا و اختلاف میباشد.
بنابراین اگر دو نفر به هر نحو خللی به حق شخص ثالثی وارد نمایند و این خلل وارد آوردن به موجب حکم دادگاه باشد؛ این شخص ثالث میتواند درصدد احقاق حق خویش برآید.
در واقع احقاق حق شخص ثالث یا دیگری غیر از طرفین، در میان دعوی مطروحه میان دو شخص ورود ثالث نام دارد.
لیکن اگر این اعتراض به حکم قطعی دادگاه باشد؛ اعتراض به حکم نام دارد و اصطلاحا اعتراض ثالث شناخته شده است.
پیرامون مسائل ملکی بسیار دیده شده دو نفر عمدا یا یک نفر عمدا حق ثالثی را با نیرنگ و حیله با دریافت حکم از دادگاه پایمال نمایند.
همچنین میتوان از چنین رفتاری استنباط نمود که دو طرف تبانی برای بردن مال غیر نمودهاند که خود دارای وصف مجرمانه و مجازات کیفری است.
قانون این ظرفیت را پیشبینی نموده که هر زمان که ثالث آگاه شد بتواند معترض به این حکم باشد و بار دیگر این دعوی در حضور وی رسیدگی شود.
اگر به دنبال بهترین وکیل اعتراض ثالث ملکی هستید ما به شما بهترین وکیل ملکی محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری با سابقه قضاوت را معرفی مینماییم.
نکات مهمی که در این مقاله وکیل اعتراض ثالث ملکی، به بررسی آنها خواهد پرداخت:
- آیا با اعتراض ثالث میتوانیم ملک را برگردانیم؟
- بهترین وکیل اعتراض ثالث ملکی کیست؟
- اعتراض شخص ثالث به چه معناست؟
- اعتراض ثالث با ورود ثالث چه تفاوتی دارد؟
- در چه مواردی میتوان اعتراض ثالث نمود؟
اعتراض ثالث ملکی، در دعاوی ملکی به این صورت است که اگر در خصوص دعوایی، رایی صادر شود که به حقوق شخص ثالث خللی وارد شود و آن شخص یا نماینده او در هیچ جلسه دادرسی که منتهی به رای شده به عنوان اصحاب دعوا دخالت نداشته باشد، میتواند نسبت به آن رای اعتراض نماید.
به چنین اعتراضی، اعتراض شخص ثالث گفته میشود.
میتوان گفت اعتراض شخص ثالث، یک راه فوقالعاده شکایت از آراست؛ اعتراض شخص ثالث در مرحله بدوی و تجدیدنظر پذیرفته میشود.
اما قابل رسیدگی در دیوان عالی کشور نیست زیرا رسیدگی ماهوی (ماهیت) و موضوعی در شان دیوان عالی کشور نیست.
مهلت اعتراض شخص ثالث چقدر است؟
اعتراض شخص ثالث مقید به مهلت معینی و محدودی نیست.
همچنین اعتراض ثالث قبل از اجرای حکم مورد اعتراض، قابل طرح است و مهلتی ندارد.
اما اعتراض شخص ثالث بعد از اجرای حکم مورد اعتراض، در صورتی قابل طرح است که ثابت شود حقوقی که اساس و ماخذ اعتراض است، به جهتی از جهات قانونی ساقط نشده باشد.
انواع اعتراض ثالث کدام است؟
اعتراض ثالث به دو صورت انجام میشود که با توجه به شرایط و ادله موجود و تشخیص وکیل اعتراض ثالث ملکی، میتوان هر یک را مطرح نمود.
الف: اعتراض ثالث اصلی
عبارت است از اعتراضی که ابتدا از طرف شخص ثالث صورت گرفته باشد.
به عبارت دیگر در اعتراض اصلی، بدون اینکه پروندهای در جریان رسیدگی باشد، شخص ثالث به رایی که سابقا در دعوایی صادر شده است، اعتراض مینماید.
ب: اعتراض ثالث طاری
نوعی اعتراض است که از طرف اعتراض یکی از طرفین دعوا به رایی که سابقا در دادگاهی صادر شده و طرف دیگر برای اثبات ادعای خود، در اثنای (مدت) دادرسی، آن رای را به عنوان دلیل ابراز نموده است.
تفاوت بین اعتراض ثالث طاری و اعتراض ثالث اصلی چیست؟
در اعتراض ثالث اصلی حکم مورد استفاده در دعوای اصلی، علیه همان شخصی صادر شده که علیه او نیز مورد استناد قرار می گیرد.
اما در اعتراض ثالث طاری، رای مورد اعتراض بین دیگران صادر شده ولی علیه معترض مورد استفاده قرار میگیرد.
نمونه دادخواست اعتراض ثالث ملکی
خواهان: رسول
خواندگان: 1-عصمت 2-علی
خواسته: اعتراض ثالث نسبت به رای شماره شعبه — دادگاه حقوقی مجتمع قضایی شهید صدر تهران
تقاضای ابطال مبایعهنامه تنظیمی در تاریخ 5/10/1396 به شماره ثبت 15830972 و متمم قرارداد منعقده میان خانم عصمت و آقای علی، به انضمام (همراه) کلیه خسارات قانونی دادرسی
دلایل و منضمات:
- سایر دلایل و مستندات
- مبایعهنامه و متمم
- قرار نهایی دادسرا مبنی بر منع تعقیب
- پلاک ثبتی به شماره –فرعی از پلاک ثبتی به شماره –اصلی حوزه ثبتی تهران –میرداماد
- دادنامه شماره — صادره از شعبه — دادگاه شهید صدر
شرح خواسته:
ریاست محترم دادگاه عمومی حقوقی شهید صدر
با سلام
احتراما اینجانب………. با تقدیم وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی ضمن معرفی خویش به وکالت از آقای رسول با استیذان از مواد 417 و 418 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی (اعتراض ثالث) مراتب اعتراض موکل را به دادنامه صادر شده به شماره 9-7 مورخ 30/5/1398 از آن شعبه محترم به شرح ذیل معروض میدارم:
1- موکل به موجب مبایعهنامه تنظیمی به شماره 10754832 مورخ 10/10/1393 و متمم آن، یک دستگاه آپارتمان مسکونی دارای پلاک ثبتی به شماره 347 فرعی از شماره 40 اصلی واقع در حوزه ثبتی 11 تهران بخش میرداماد را از خانم عصمت به مبلغ 000/000/600/5 ریال (پنج میلیارد و ششصد میلیون ریال) خریداری نموده است.
ایشان کل ثمن (مبلغ) معامله را نیز مطابق با مبایعهنامه و متمم آن به بایع پرداخت نموده است، (اسناد پرداخت به پیوست تقدیم حضور است) و ملک مزبور را در تاریخ 20 دی ماه 1393 به موجب متمم قرارداد تحویل گرفته است.
ضمناً بایع مقر (اقرار) بر پرداخت ثمن (مبلغ قرارداد) از ناحیه موکل و تحویل ملک به وی است.
2- آقای علی (خوانده ردیف دوم) که سابقه دوستی قدیمی با موکل داشته است بیان میدارد:
جهت انجام برخی امور نیاز به داشتن یک مبایعنامه با کد رهگیری دارد و از آقای رسول در این خصوص مساعدت میخواهد.
موکل نیز بر پایه رابطه دوستی و اعتماد کامل به خوانده ردیف دوم همکاری میکند و به قصد تنظیم مبایعنامه به اتفاق ایشان به بنگاه املاک مراجعه مینماید.
لیکن با توجه به اینکه بیع (قرارداد) موکل با خوانده ردیف اول از طریق سند عادی دارای کد رهگیری صورت گرفته بوده و هنوز انتقال از طریق دفاتر ثبت اسناد صورت نگرفته بوده است تنظیم مبایعنامه صوری (غیرواقعی) دارای کد رهگیری در خصوص همان مبیع (مورد معامله) امکانپذیر نبوده است.
میبایست ابتدامبایعنامه اول فسخ و ثبت سیستمی میگشت تا امکان تنظیم مبایعنامه دیگری برای همان ملک با مبایعنامه دارای کد رهگیری میسر گردد.
از این روی موکل به نحو صوری (غیرواقعی) اقدام به فسخ مبایعنامه مزبور مینماید.
همچنین از خوانده ردیف اول میخواهد تا بیعنامه دیگری با دوست وی یعنی آقای ف منعقد نماید تا نامبرده از این طریق بتواند کد رهگیری دریافت نماید.
لذا مبایعهنامهای دیگر که بین خوانده ردیف اول و دوم در مورخ 5 دی ماه سال 1396 در مورد ملک مورد اختلاف تنظیم گردیده است کاملا صوری بوده و هیچ یک از طرفین اساسا قصد انعقاد قرارداد بیع (خرید و فروش) را نداشتند.
متاسفانه خوانده ردیف دوم با خلف وعده با اقداماتی که رنگ و بویی از سودجویی دارد.
قصد دارد تا با طرح مدعای واهی مالکیت، موکل را زایل جلوه داده و ملک را به ناروا تصاحب نماید.
علاوه بر مطالب فوق که بیانگر صوری بودن بیع و واهی بودن مدعای خوانده ردیف دوم است؛ خاطر نشان میگردد:
ثمن مندرج در بیع صوری است:
مبلغ ذکر شده در قرارداد به عنوان ثمن (مبلغ) صوری بوده و پرداختی از طرف آقای ع به فروشنده صورت نگرفته است و هیچگونه مستنداتی توسط خوانده ردیف دوم در محکمه ارائه نگردیده است.
خوانده ردیف اول مقر (اقرار) بر صوری بودن بیع (خرید و فروش) است و مضاف آنکه اقرار فروشنده خانم نیز تایید کننده این مدعاست.
لذا با توجه به بند 4 ماده 362 قانون مدنی و صوری بودن معامله، قرارداد باطل میباشد و از درجه اعتبار ساقط میباشد.
تصاحب مالکانه بر مبیع (مورد معامله) دلیل بر مالکیت است.
به علت غیر واقعی بودن مبایعه نامه و اقرار به تحویل ملک به خریدار اساسا هیچ گاه آپارتمان تحویل آقای ع نگردیده است و از تاریخ 20/10/1393 تا به حال در تصرف موکل بنده قرار دارد.
قرار منع تعقیب صادر شده از دادسرا با موضوع تصرف عدوانی له (به نفع) موکل دلیلی دیگری بر این مدعاست.
دورغین بودن ادعای خوانده ردیف دوم از این جهت آشکار است که شکایت واهی (غیر واقعی) وی با موضوع تصرف عدوانی از موکل؛ منتهی به صدور قرار قطعیت یافته منع تعقیب (له موکل) از شعبه 5 دادیاری دادسرای ناحیه 3 تهران گردیده است. (قرار به پیوست تقدیم حضور است)
با توجه به این مهم که عدم ابطال مبایعهنامه تنظیمی بین خواندگان محترم موجب ورود ضرر و پایمال شدن حق قانونی و شرعی موکل که همانا مالکیت ملک مورد اختلاف است و این رهگذر موجب بی سر پناه شدن ایشان میگردد.
لذا نظر به استقلال حق موکل در این دعوی و به تجویز ماده 418 از قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی با تقدیم این دادخواست، تقاضای نقض دادنامه معترضُ عنه (مورد اعتراض) و ابطال مبایعه نامه مورخ 05/10/1396 منعقده بین خانم و آقای ع به همراه کلیه خسارات دادرسی مورد استدعاست.
با تجدید احترام
دفتر وکیل پرونده اعتراض ثالث ملکی در تهران
همانگونه که مشاهده نمودید تنظیم لایحه و دادخواست اعتراض ثالث نیازمند مهارت وکیل اعتراض ثالث میباشد در غیر این صورت ممکن است خواسته شما رد شود.
همراهان گرامی موسسه حقوقی مهر پارسیان، در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با بهترین وکلای تهران به یکی از راههای زیر اقدام کنید.
ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل تخصصی پرونده اعتراض ثالث
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل اعتراض ثالث ملکی
09120067664
09120067669
09121281014
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.
اگر ملک با تامین خواسته توقیف شود میتوان نسبت به آن اعتراض نمود؟
بله میتواند به عنوان معترض ثالث اعتراض نماید.
اگر ملکی به موجب حکم دادگاه توقیف شود میتوان اعتراض ثالث نمود؟
بله به موجب ماده 146 قانون اجرای احکام مدنی، اگر شخص ثالث با حکم دادگاه یا سند رسمی اعتراض نماید، توقیف رفع میشود.
دفتر وکیل اعتراض ثالث ملکی تهران
سلام آقای وکیل سوال داشتم از خدمتتون که آیا اعتراض ثالث زمان مشخصی داره من به صورت انلاین با یک مشاوره حقوقی صحبت کردم و بهم گفتن یک زمان مشخص داره میخواستم بدونم این درست؟
سلام وقت شما بخیر
اعتراض شخص ثالث مقید به مهلت معینی نیست؛ اعتراض ثالث قبل از اجرای حکم مورد اعتراض، قابل طرح است و مهلتی ندارد و اعتراض شخص ثالث بعد از اجرای حکم مورد اعتراض، در صورتی قابل طرح است که ثابت شود حقوقی که اساس و ماخذ اعتراض است، به جهتی از جهات قانونی ساقط نشده باشد.
سلام آقا وکیل من میتونم برای یک پرونده ملکی تو دیوان عالی کشور اعتراض ثالث داشته باشم؟
سلام وقت شما بخیر
خیر، مطابق قانون رسیدگی ماهوی و موضوعی در شان دیوان عالی کشور نیست.
سلام وقت بخیر، من یه آپارتمانی را با رای دادگاه تحویل گرفتم، و مدتی هم در ملک سکونت داشتم، بعد از مدتی با اعتراض شخص ثالث ملک از تصرف من خارج شد و به شخص ثالث منتقل گردید، میخواستم بدونم من برای مدتی که در آپارتمان سکونت داشتم باید به شخص ثالث اجرت المثل و اجاره ایام تصرف را بپردازم؟
سلام وقت شما بخیر
بله، شما میتوانید پس از پرداخت اجرت المثل و اجاره ایام تصرف به شخص ثالث، از شخصی که ملک مستحق الغیر را به شما تحویل داده است، شکایت نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید.