توافقنامه سهامداران شرکت نوپا

توافقنامه سهامداران شرکت نوپا

توافقنامه سهامداران شرکت نوپا


بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در این نوشتار به بررسی توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها پرداخته است.

چنانچه در این زمینه نیازمند اخذ مشاوره هستید با شماره تماس های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.

بررسی ماهیت، ارکان و آثار یک موافقت­نامه سهام­داران شرکت نوپا (استارت آپ)

در حالی که کسب و کارها به عنوان واحدهای جمعی وجود دارند، اما بسیاری از شرکت ها نیز از گروهی از سهام­داران تشکیل شده­ اند که حداقل یک بخش از سهام شرکت را در اختیار دارند. برای اینکه هر شرکتی به راحتی کار کند، باید هماهنگی وجود داشته باشد و طرفین باید نقش خود را درک کنند و مطابق با آن عمل کنند. این روابط، نقش‌ ها، مسئولیت‌ ها و حقوق به وضوح در موافت­نامه سهام­داران بیان می‌ شوند. موافقت­نامه سهام­داران، قرارداد بسیار مهمی است که ابتکار عمل را برای برداشتن اولین گام‌ ها براساس قانون قادر می‌ سازد، مدیریت، راهبرد و حقوق شرکت‌ های سرمایه‌ گذاری را در برابر اعضاء تنظیم می‌ کند، ساختار سهام سرمایه‌ گذاری را تعیین می‌ کند و راه هرگونه اختلاف­ های آینده را مسدود می‌ کند.

این توافق­ ها برای محافظت از سهام­داران و اطمینان از اینکه با آن ها منصفانه رفتار می­ شود در نظر گرفته شده است. قراردادهای سهام­داران در مورد قیمت منصفانه سهام در صورت فروش یا زمانی که آن ها فروخته می­ شوند بحث می­ کنند، هم­چنین آن ها به سهام­داران اجازه می­ دهند تصمیم بگیرند که شرکای بالقوه چه کاری می­ توانند انجام بدهند و از حقوق سهام­داران اقلیت در شرکت محافظت کنند.

مشارکت به ساختاری اطلاق می­ شود که توسط یک یا چند شخص حقیقی یا حقوقی برای دستیابی به یک هدف تجاری طبق قانون ایجاد شده است. توافق سهامداران، از همان ابتدای ماجراجویی شرکت­ های­ نوپا (استارت‌ آپ­ ها)، حتی بدون تاسیس شرکت، تقسیم حقوق، تعهدها و مسئولیت‌ های شرکا، همکاری لازم برای رشد شرکت­­ نوپا (استارت‌ آپ)، تنظیم حقوق شرکت، در زمان مشارکت منحل می­ شود و بطور منظم به اختلاف­ های بین شرکت­ ها رسیدگی می­ کند و این با ارزش­ ترین قراردادی است که می­توان در مورد مشارکت امضاء کرد. در ضمن از آنجایی که اساسنامه شرکت در چارچوب قانون تجارت دارای محدودیت­ های خاصی است، قراردادی که در آن روابط بین شرکا به وضوح بیان شود، موافقت­نامه سهام­داران است.

جهت دریافت مشاوره از بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در خصوص توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

موافقت­نامه سهام­داران شرکت نوپا (استارت آپ)

توافق­نامه سهام­داران شرکت­ های نوپا (استارت آپ ها) یک سند کلیدی و مهمی در سرمایه ­گذاری در یک شرکت نوپا (استارت آپ) است. این سندی است که با نام شناخته می‌ شود، نقش و مسئولیت‌ های طرفین از سرمایه‌ گذاری تا خاتمه فعالیت شرکت را کنترل می‌ کند، مگر اینکه با سند جدیدی جایگزین شود، برای مثال در ارتباط با یک دوره تامین مالی.

این موافقت­نامه، قراردادی است بین سهام­داران یک شرکت که حقوق، تعهدات آن ها و نحوه اداره شرکت را مشخص می­ کند، در ضمن می­ تواند شامل مقرراتی برای حل و فصل اختلاف­ ها، حمایت از سهام­داران اقلیت و تنظیم نقل و انتقال سهام باشد.

موافقت­نامه سهام­داران در یک شرکت نوپا (استارت آپ)

موافت­نامه سهام­داران توافقی است بین سهام­داران با بنیان­ گذاران، سرمایه­ گذاران، مدیریت شرکت­ نوپا، که در این قرارداد، طرفین توافق خود را در مورد حاکمیت شرکت و اقدام­ ها و رویه‌ های از پیش توافق شده در شرایط خاص اعلام می­ کنند.

در حالی که بسیاری از شرکت‌ ها با سهام­داران متعدد قرارداد دارند، توافق­نامه سهام­داران برای استارت‌ آپ‌ ها از اهمیت بالایی برخوردار است، از آنجایی که سرمایه­ گذاران بیرونی بطور معمول در اقلیت می­ باشند، آن ها نیاز به تضمین بیشتری دارند که شرکت طبق توافق اداره شود. همچنین، از آنجایی که بنیان­ گذاران اساسی‌ ترین عنصر یک شرکت­ نوپا (استارت‌ آپ) در مراحل اولیه هستند، حقوق و مسئولیت‌ های آن ها باید به‌ خوبی مشخص و تعریف شود. به­ ویژه در موقعیت‌ های ناگوار.

ارکان اصلی موافقت­نامه سهام­داران

برخی از ارکان اصلی که یک توافق سهام­داران به شرح ذیل عبارت است از؛

  • طرفین توافق­نامه،
  • تعیین هدف و چشم انداز شرکت،
  • تعیین نقش­ ها و مسئولیت­ های سهام­داران و مدیران،
  • تبیین فرآیند تصمیم­ گیری و حق رای،
  • تعیین نحوه تقسیم و توزیع سود،
  • تخصیص تعداد سهام منتشر شده به شرکا،
  • تعیین درصد مالکیت شرکت­ نوپا و سهام­داران،
  • حقوق سهام­داران موجود برای خرید سهام آینده،
  • تبیین محدودیت در مبادله سهام،
  • نحوه پذیره­ نویسی سهام،
  • تعیین نحوه فروش یا انتقال سهام،
  • تبیین ساختار سرمایه و تامین مالی شرکت،
  • تبیین راهبردهای ارزشیابی و خروج از شرکت،
  • تبیین راه­ حل­ هایی برای اختلاف­ های احتمالی در مورد واگذاری سهام.

جهت دریافت مشاوره از بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در خصوص توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

امور موثر بر موافقت­نامه سهام­داران

برخی از اموری که بر توافق­ های سهام­داران تاثیر می­­ گذارد؛

  1. ظهور سکوهای های الکترونیکی،
  2. رشد و توسعه تجارت الکترونیکی،
  3. افزایش استفاده از روش ­های جایگزین حل اختلاف،
  4. اهمیت فزاینده عوامل محیطی، اجتماعی و حاکمیتی، بر همه­ گیری عملیات و تداوم کسب و کار الکترونیکی.

حدود صلاحیت شرکت نوپا (استارت­ آپ)

  • انتخاب هیات مدیره

یکی از حیاتی­ ترین عناصر توافق سهام­داران، تنظیم چارچوبی برای قلمرو شرکت است و از آنجایی که تصمیم­ های کلیدی در یک شرکت توسط هیات مدیره اتخاذ می­ شود، حق انتخاب و معرفی اعضای هیات مدیره در توافق­نامه سهامداران مطرح شده است.

بطور معمول، بنیان­ گذاران و سرمایه­ گذاران حق دارند یک عضو هیات مدیره را معرفی کنند و سایر اعضا بطور مشترک نامزد شوند. برخی از سرمایه­ گذاران نیز ممکن است حق داشته باشند که یک ناظر هیات مدیره، برای مثال: یک فرد بدون حق رای شرکت کننده در جلسات هیات مدیره، تعیین کنند.

  • تصمیمات اکثریت

بطور معمول سرمایه­ گذاران، سهام­داران شرکت در اقلیت هستند، اما مسئولیت تامین مالی آن را بر عهده دارند. بنابراین،برای محافظت از اقلیت سرمایه­ گذار، برخی تصمیمات بطور معمول نیاز به اکثریت واجد شرایط از پیش تعیین شده دارند.

اکثریت واجد شرایط می­ تواند برای مثال بیش از 50٪ از آراء موسسان و بیش از 50٪ از آراء سرمایه­ گذاران در شرکت باشد. این به ­معنای اطمینان از این است که تصمیم به نفع سرمایه­ گذاران و بنیان­ گذاران است. درگیر کردن همه سهام­داران در تصمیم­ گیری سنگین است و فقط باید در تصمیم­ گیری­ های مهم اعمال شود. بطور معمول، تصمیم­ات اکثریت واجد شرایط به شرایطی مثل خروج از شرکت، انتصاب مدیرعامل جدید، ورود به سرمایه­ گذاری مشترک، سرمایه­ گذاری­ های قابل توجه و غیره محدود می­ شود. باید تاکید کرد که تحت هیچ شرایطی اقدام­ های تحت روال عادی تجارت نباید مشمول الزام­ های اکثریت واجد شرایط باشد.

از آنجایی که شرکت به دنبال تامین مالی از سرمایه­ گذاران بود، به­ دنبال تامین مالی برای یک ایده تجاری خاص و یک طرح تجاری بود. در حالی­ که برنامه‌ ها بطور طبیعی ممکن است در طول عمر یک استارت‌ آپ تغییر کنند، سرمایه‌ گذاران می‌ خواهند تا حدودی اطمینان داشته باشند که بنیان‌ گذاران از وجوه برای اجرای برنامه‌ های ارائه شده به سرمایه‌ گذاران در طول دوره تامین مالی استفاده می‌ کنند. لازمه تصمیم­ های اکثریت را باید از این منظر نگریست، هدف از این الزام­ ها اطمینان از این است که در صورت پیشنهاد تغییر اساسی در کسب و کار یا شرکت، ایجاد آن نوع تغییر مستلزم حمایت کافی از سوی همه سهام­داران است. به­ تعبیر دیگر، الزام­ های تصمیم اکثریت واجد شرایط به­ عنوان­ بندهای حمایت از اقلیت برای سرمایه­ گذاران عمل می­ کند.

از آنجایی که بندهای تصمیم اکثریت فقط باید به عنوان بندهای حمایت از اقلیت عمل کنند، باید مراقب بود که این بندها پیامدهای زیانبار ناخواسته ای نداشته باشند. یکی از رایج ­ترین پیامدها این است که بندهای تصمیم ­گیری فرآیند تصمیم­ گیری را در تصمیم های تجاری روزمره مختل می­ کنند. موضوع بالقوه دیگر این است که شخصی از قوانین تصمیم ­گیری برای به دست آوردن منافع غیرقابل توجیه به هزینه سایر سهام­داران استفاده می­ کند. بنابراین،تمام الزام ­های تصمیم­ گیری اکثریت باید با توجه به کسب و کار شرکت و مالکیت شرکت تهیه شود.

  • قرص سمی یا راهبرد دفاعی و حمایتی از حقوق سهام­داران شرکت­ نوپا (استارت­ آپ)

قرص سمی یک راهبرد دفاعی شرکتی در برابر تلاش­ های خصمانه برای تصرف سهام و دارائی شرکت است. این نام برگرفته از قرص های سمی است که جاسوسان دوران جنگ سرد نگه می ­داشتند تا در صورت دستگیری خودکشی کنند. این راهبرد ترفندی دفاعی است که شرکت‌ های سهامی برای جلوگیری از خریداری تعداد بالای سهام، توسط سرمایه‌ گذاران فعال، تملیک­ کنندگان احتمالی یا تصاحب­ کنندگان بدون رضایت هیات مدیره و بدون پرداخت اضافه بهاء به همه سهام­داران، از آن استفاده می‌ کنند. به­ تعبیر دیگر این راهبرد یک تاکتیک دفاعی برای جلوگیری از هرگونه فعالیت سرمایه‌ گذاران فعال یا خریدارها برای جمع‌ آوری سهام کافی برای به دست گرفتن کنترل یا اجرای تصاحب بدون تصمیم هیات مدیره است.

  • حقوق حفاظت و نگه­داری از اطلاعات

آنچه معمول است و هم­چنین توصیه می­ شود، در تنظیم و انعقاد توافق­نامه سهامداران در مورد اطلاعاتی که شرکت در اختیار سرمایه گذاران خود قرار می­دهد توافق شود. این می­ تواند، برای­ مثال گزارش ماهانه یا فصلی باشد. حداقل زمینه گزارش مذکور را نیز می­توان در توافق­نامه سهامداران مشخص کرد.

  • تامین مالی و مشارکت سهام­داران فعلی شرکت نوپا (استارت­ آپ)

حقوق و تعهدهای سرمایه­ گذاران فعلی برای شرکت در دوره­ های تامین مالی آتی ممکن است در توافق­نامه سهام­داران مشخص شود. برای­ مثال این باشد که سرمایه­ گذاران حق تقدم در خرید سهام شرکت دارند، اما هیچ تعهدی برای شرکت در دوره های تامین مالی آینده ندارند.

نکته: تعهد به تامین مالی بطور معمول تنها زمانی اعمال می‌ شود که سرمایه‌ گذاری در بخش‌ هایی انجام شود. با این حال، بطور معمول در قرارداد سرمایه گذاری به جای توافق سهام­داران مورد توافق قرار می­ گیرد.

جهت دریافت مشاوره از بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در خصوص توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

  • تامین مالی شخص ثالث

اگر شرکت به دنبال تامین مالی بیشتر در آینده باشد، ممکن است در موافقت­نامه سهام­داران قید شود که طرفین توافق می‌ کنند تا نهایت تلاش خود را برای انعقاد قرارداد سرمایه‌ گذاری‌ های جدید به کار گیرند و از آنجایی که این تامین مالی ممکن است مستلزم انعقاد قراردادهای و توافق­ های جدید و … باشد، طرفین ممکن است موافقت­ کنند که تمام توافق­ های متعارف را که بطور منطقی لازم است، در انعقاد قرارداد جدید رعایت کنند.

  • انتقال سهام

بطور معمول در موافقت­نامه سهام­داران ذکر می­ شود که انتقال سهام ممنوع است، مگر اینکه در شرایط خاصی بطور صریح تائید شود، زیرا برای یک شرکت نوپا (استارت­ آپ) داشتن سهام­داران مناسب یا نداشتن سهام­داران نامناسب، بسیار مهم است و انتقال سهام در مقایسه با سایر شرکت­ ها بطور معمول بسیار کم است و به­ عنوان نقطه شروع، این موارد می‌ تواند شامل انتقال توسط سرمایه‌ گذاران مشروط به حق امتناع، حق فروش طولانی و حق فروش سهام اقلیت شرکت باشد.

  • حق تقدم

حق تقدم یک حق قراردادی است که به دارنده آن این اختیار را می دهد که قبل از اینکه دیگران بتوانند، با طرف متعاهد دیگر معامله کنند و به دارنده اطمینان می­دهد که در صورت ابراز تمایل دیگران نسبت به­ خرید سهام، حق و حقوق خود را نسبت به دارایی خود از دست نخواهند داد. به­ تعبیر دیگر فرصت فروش سهم قبل از خروج واقعی سهام­دار که باعث نقد شدن سرمایه‌ برای او می‌ شود و در نتیجه، شرکت­ نوپا (استارت‌ آپ) را به عنوان یک هدف سرمایه‌ گذاری جذاب‌ تر می‌ کند. با این حال، کنترل سهام­دارانش به نفع استارت آپ است.

  • راهبرد جلوگیری از انتقال سهام به عاملی بیرون از شرکت نوپا

ممکن است شرکت­ نوپا (استارت­ آپ) انتقال سهام سرمایه­ گذاران را با حق تقدم محدود کرده باشد، یعنی اینکه قبل از انتقال سهام، سهام باید با همان شرایط برای خرید به سایر سهام­داران و یا بازخرید به شرکت عرضه شود.

دلیل این راهبرد این است که اگر سرمایه‌ گذار سهام را به یک رقیب واگذار کند، این رقیب می‌ تواند از طریق مداخله در انتخاب­ های هیات مدیره به تصمیم‌ گیری­ های شرکت­ نوپا (استارت‌ آپ) و به اطلاعات داده شده به سهام­داران دسترسی داشته باشد.

  • حق اجبار در فروش سهام اقلیت شرکت نوپا

براساس این مفهوم، اگر اکثر سهام­داران یک ­شرکت نوپا (استارت­ آپ) تمایا داشته باشند تا سهام خود را بفروشد، مالک یا صاحبان احتمالی حق دارند سهامداران اقلیت باقی مانده را مجبور به پیوستن به معامله کنند. با این حال، مالک بطور معمول باید همان شرایط و ضوابط را به سهام­داران اقلیت، که برای سهام­داران اکثریت و از شرایط به­ نسبت استاندارد در قرارداد خرید سهام هستند، ارائه دهد.

این حق ضمن این­که از سهام­داران اکثریت محافظت می ­کند (به آن ها اجازه می­ دهد تا به مالکی بفروشند که مایل به کنترل کامل شرکت نوپا (استارت­ آپ) است)، اما علی­ رغم اجبار سهام­داران اقلیت، از حقوق ایشان نیز محافظت می­ کند (که می توانند سرمایه خود را با همان شرایط و ضوابط سهامدار عمده بفروشند) و این با عرضه اولیه عمومی خاتمه می­ یابد.

  • حق فروش اشتراکی سهام شرکت نوپا

حقی است که به موجب آن، اگر برخی از سهام­داران سهام خود را به میزان مالکیت مندرج در قرارداد سهام­داران بفروشند، سایر سهام­داران حق دارند، در همان معامله سهام خود را بفروشند و هدف از آن حصول اطمینان که اگر بخش قابل توجهی از مالکیت یک شرکت فروخته شود، همه سهام­داران (به خصوص سهام­داران اقلیت) فرصتی برای مشارکت در فروش را دارند.

  • تقدم در انحلال شرکت نوپا

ممکن است سرمایه­ گذاران، از حق تقدم در انحلال شرکت­ نوپا برخوردار باشند، یعنی در صورت خروج یا انحلال شرکت، طرف دارای حق اولویت انحلال، نسبت به سایر سرمایه­ گذاران از عواید حاصله بهره­ مند شود. تقدم در انحلال، بندی در موافت­نامه­ های سهام­داران است که دستور و نحوه پرداخت را در صورت انحلال شرکت تعیین، بطور معمول، سرمایه­ گذاران یا سهام­داران ممتاز قبل از سایر سهامداران یا دارندگان بدهی، پول خود را بازپس می­ گیرند.

تقدم در انحلال اغلب در قراردادهای سرمایه گذاری خطر پذیر، وسائل بدهی ترکیبی، برات سفته و سایر معامله­ های سرمایه خصوصی ساختار یافته استفاده می­ شود تا مشخص شود که سرمایه­ گذاران چه چیزی و به چه ترتیبی در طول یک رویداد انحلال، مثل فروش شرکت، دستمزد دریافت می­ کنند.

  • خروج از شرکت­ نوپا (استارت­ آپ)

بنیان­ گذاران و کارمندان از مهمترین ارکان یک شرکت نوپا (استارت­ آپ) هستند. با این وجود، این یک واقعیت زندگی است که همیشه همه­ چیز طبق برنامه پیش نمی­ رود و افراد شرکت را ترک می­ کنند و از آن جایی که بنیان‌ گذاران و سهام­داران ارکان اصلی یک شرکت نوپا (استارت­ آپ) هستند، مهم است که در مورد این­که اگر از شرکت خارج شوند، چه اتفاقی برای مالکیت آن‌ ها می‌ افتد اتفاق می‌ افتد، طبق موافقت­نامه تصمیم­ گیری شود.

جهت دریافت مشاوره از بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در خصوص توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

انواع خروج از شرکت­ نوپا (استارت ­آپ)

  1. خروج بد (اخراج) درمورد فردی گفته می‌ شود؛

الف. به دلایلی مربوط به عملکرد منفی او از شرکت ­نوپا (استارت ­آپ) اخراج می‌ شود،

ب.یا بدون اینکه از قبل بر سر استعفا توافق کرده باشد، از شرکت استعفا می‌ دهد و می­ رود.

  1. خروج خوب، نیز به ترکی گفته می­ شود که؛

الف- با توافق و مساعدت شرکت­ نوپا (استارت­ آپ) استعفا می­ دهد،

ب- یا به دلیل وضعیت مالی شرکت باید از کار کناره­ گیری کند.

واگذاری و باز خرید سهام

رویدادهای خروج از شرکت­ نوپا (استارت­ آپ) به واگذاری­ ها مرتبط هستند. وقتی سرمایه­ گذاران در شرکت سرمایه­ گذاری می­ کنند، از بنیان­ گذاران انتظار دارند که به پیش برد آن ادامه دهند و برای اطمینان از این امر، سرمایه­ گذاران بطور معمول به نوعی دوره سرمایه گذاری نیاز دارند و در این مدت، سهام تبدیل به سرمایه­ گذاری می­ شود.

نحوه رسیدگی به سهام واگذار شده و بدون سرمایه­ گذاری در یک رویداد خروج­ از شرکت بستگی به آنچه توافق شده است، دارد ولی در هر صورت، در یک رویداد خروج بد، بطور معمول ترک کننده در وضعیت بدتری نسبت به رویداد خروج خوب قرار دارد.

  • حمایت از حقوق مالکیت فکری

اکثر شرکت ­های­ نوپا (استارت­ آپ­ ها) برای تجاری سازی برخی از حقوق مالکیت معنوی که توسط بنیان­گذاران ایجاد و تاسیس شده­ اند و برای وضوح و حمایت از سرمایه­ گذاران، در قرارداد سهام­داران بطور معمول بیان می­ کنند که تمام این حقوق مالکیت معنوی به شرکت منتقل شده یا خواهد شد.

  • پوشش بازار

پوشش خطر پذیری یک راهبرد است که سعی در محدود کردن خطر پذیری در دارایی­ های مالی یک شرکت­ نوپا (استارت­ آپ) دارد و از ابزارهای مالی یا راهبردی بازار برای خنثی کردن خطر پذیری هرگونه حرکت نامطلوب سهام استفاده می­ کند، به­ تعبیر دیگر سرمایه گذاران یک سرمایه­ گذاری را با انجام معامله در دیگری محافظت می­ کنند.

  • عدم رقابت

بنیان­ گذاران و کارمندان کلیدی دارایی­ های حیاتی یک شرکت­ های­ نوپا (استارت­ آپ­ ها) هستند. بنابراین، چندان تعجب­ آور نیست، که بطور معمول، توافق سهام­داران، بنیان­ گذاران و سهام­داران مدیریت را از رقابت با شرکت یا درخواست کارمندان یا مشتریان برای مدت زمان مالکیت و مدت معینی پس از واگذاری سهام توسط سهامدار منع می­ کند.

لازم به ذکر است که، بند عدم رقابت در قرارداد سهام­داران بطور معمول عجولانه­ تر از بند رقابت مجاز در قرارداد کار است. اولی تحت قانون قرارداد به­ عنوان نقض قرارداد اداره می­ شود، در حالی که دومی تحت قانون کار اداره می­ شود. بنابراین، هر دوی این ها می­ توانند بطور همزمان قابل اجرا شوند.

  • اختلاف ناشی از استخدام کارکنان شرکت­ نوپا رقیب

یکی از رایج­ ترین اختلاف­ های حقوقی بین شرکت­ های­ نوپا (استارت­ آپ­ ها) از استخدام بین رقبا ناشی می­ شود و به­ دنبال آن ادعا می­ شود که شرکت استخدام کننده بطور غیرقانونی دارایی­ های معنوی کارکنان قبلی را نقض می­ کند.

  • پایبندی به توافق سهام­داران

اگر شرکت به دنبال تامین مالی جدید باشد یا در آینده سهام یا گزینه هایی را به کارمندان بدهد، شرکت سهام­داران جدیدی خواهد داشت. بنابراین موافقتنامه سهام­داران باید حاوی بندهایی در مورد الزام سهام­داران جدید به پای­بندی به توافق سهام­داران و نحوه پای­بندی باشد.

بطور معمول، تصویب انتقال سهام به پای­بندی به توافق سهام­داران توسط طرف دریافت کننده سهام بستگی دارد. تصویب التزام سهام­داران جدید به توافق سهام­داران اغلب به هیات مدیره شرکت تفویض می­ شود، مشروط بر اینکه شرایط پایبندی فراهم باشد.

آثار ناشی از موافقت­نامه سهام­داران

از عمده آثار ناشی از موافقت­نامه سهام­داران می­توان به موارد ذیل اشاره داشت که عبارتند از؛

  • حمایت از مالکیت فکری،
  • حفاظت حریم خصوصی داده­ ها،
  • تخصیص خطر پذیری در تراکنش­ های برخط،
  • تخصیص مسئولیت در تراکنش­ های برخط،
  • تمایل استفاده از میانجی­ گری، داوری یا دادگاه­ های برخط جهت حل و فصل اختلاف­ ها،
  • گنجاندن معیارهای ESG و گزارش دهی در برنامه­ های راهبردی شرکت­ نوپا،
  • پیش­ بینی طرح های اضطراری و بندهای قوه­ قاهره (فورس ماژور) برای حوادث غیر مترقبه.

نکته: ESG مخفف Environmental , Social and Governance است و شامل معیارهایی است که برای ارزیابی تاثیر سازمان در این زمینه ها استفاده می شود. فراتر از اقدام­ های مالی، ESG یک رویکرد جامع است که شرکت­ ها برای تقویت شیوه­ های تجاری پایدار و ایجاد ارزش پایدار اتخاذ می­ کنند.

جهت دریافت مشاوره از بهترین وکیل در حوزه مالکیت صنعتی در خصوص توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در حوزه استارت آپ ها با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925 یا 88663926 یا 88663927 با ما در ارتباط باشید.

_

نشانی دفتر وکالت وکیل توافقنامه سهامداران شرکت نوپا در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری متانکلائی) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
امکان مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
معرفی بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معرفی وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *