وکیل تجدید نظر ملک

وکیل تجدید نظر ملک

وکیل تجدید نظر ملک


یکی از دپارتمان‌های تخصصی وکلا، دپارتمان املاک و مستغلات است؛ در دپارتمان تخصصی املاک و مستغلات، حرفه‌ای‌ترین و با سابقه‌ترین وکلای دادگستری ایران در امور ملکی مشغول همکاری هستند.

با توجه به اینکه دادگاه تجدیدنظر استان، مرجع صدور رای قطعی در پرونده‌ها است؛ اهتمام بیشتری بر روی تهیه لوایح و مستندات جهت دفاع از تجدیدنظرخواهی و یا طرح اعتراض به رای از سوی موکلین شده است.

افتخار داریم در این مجموعه، بیشترین آمار موفقیت در پرونده‌های ملکی اعم از حقوقی و کیفری و ثبتی را در بین سایر موسسات حقوقی داریم.

در صورت نیاز به مشاوره تخصصی با وکیل تجدید نظر ملک و مستغلات با ما در تماس باشید.
در ادامه به تعدادی از سوالات مطرح شده از سوی متقاضیان مشاوره حقوقی ملکی، توسط وکیل پایه یک دادگستری، پاسخ داده خواهد شد.

رای مورد اعتراض ابرام شده؛ به چه معنی است؟

ابرام به معنی تایید است و اگر رای دادگاه تجدیدنظر در تایید رای دادگاه بدوی (نخستین) باشد این اصطلاح معمولا درج می‌شود؛ بنابراین با دیدن این جمله باید بدانید رای اولیه از دادگاه تایید شده است.

چنانچه دادگاه تجدیدنظر در رای بدوی (نخستین) غیراز اشتباهاتی از قبیل اعداد، ارقام، سهو قلم، مشخصات طرفین و یا از قلم افتادگی در آن قسمت از خواسته که به اثبات رسیده اشکال دیگری ملاحظه نکند ضمن اصلاح رای آن را تایید خواهد کرد.

دادگاه تجدیدنظر در صورتی که قرار مورد شکایت را مطابق با موازین قانونی تشخیص دهد، آن را تایید می‌کند؛ در غیر این صورت پس از نقض، پرونده را برای رسیدگی ماهوی به دادگاه صادرکننده قرار عودت (باز می‌گرداند) می‌دهد.

در صورتی که دادگاه تجدیدنظر قرار دادگاه بدوی را در مورد رد یا عدم استماع (رسیدگی) دعوا به جهت یاد شده در قرار، موجه نداند ولی به جهات قانونی دیگر دعوا را مردود یا غیر قابل استماع (غیر قابل رسیدگی) تشخیص دهد؛ در نهایت قرار صادره را تایید خواهد کرد.

موارد نقض رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر استان

وکیل تجدید نظر ملک و دعاوی املاک توضیح می‌دهد:

دادگاه تجدیدنظر که به صورت هیات قضائی با حداقل دو قاضی با سابقه تشکیل می‌شود؛ بعد از بررسی پرونده یکی از تصمیمات قانونی را اتخاذ خواهد کرد.

یکی از تصمیمات دادگاه تجدید نظر ملک، نقض رای بدوی است؛ اگر رای بدوی در ماهیت بوده و نقض شود، مرجع تجدید نظر رای جدید صادر می‌کند.

اگر هم قرار شکلی صادر شده باشد با نقض قرار در بعضی مواقع پرونده را جهت رسیدگی ماهیتی به دادگاه نخستین بر می‌گرداند.

عدم رعایت شرایط قانونی دادخواست و یا عدم رفع نقص آن در موعد مقرر قانونی در مرحله بدوی، موجب نقض رای در مرحله تجدیدنظر نخواهد بود.

در این موارد دادگاه تجدیدنظر به دادخواست دهنده بدوی اخطار می‌کند که ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ نسبت به رفع نقص اقدام نماید.

در صورت عدم اقدام و همچنین در صورتی که سمت دادخواست دهنده محرز نباشد دادگاه رای صادره را نقض و قرار رد دعوای بدوی را صادر می‌نماید.

هرگاه دادگاه تجدیدنظر، دادگاه بدوی را فاقد صلاحیت محلی یا ذاتی تشخیص دهد رای را نقض و پرونده را به مرجع صالح ارسال می‌دارد.

چنانچه دادگاه تجدیدنظر ادعای تجدیدنظرخواه را موجه تشخیص دهد؛ رای دادگاه بدوی را نقض و رای مقتضی (مناسب) صادر می‌نماید؛ در غیر این صورت با رد درخواست و تایید رای، پرونده را به دادگاه نخستین باز می‌گرداند.

نقض رای اعاده دادرسی دادگاه بدوی:

در پاسخ به این سوال نظر شما توسط وکیل تجدید نظر ملک استان تهران، به نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه جلب می‌شود:

نظریه مشورتی شماره 1202/98/7 مورخ 1398/12/05 اداره حقوقی قوه قضائیه

استعلام: اگر نسبت به حکمی که در مرحله بدوی قطعیت یافته اعاده دادرسی براساس جهات مندرج در ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی صورت پذیرد و دادگاه بدوی ضمن صدور قرار قبولی درخواست اعاده دادرسی به موضوع رسیدگی و رأی صادر نماید و این رأی مورد تجدیدنظرخواهی واقع شود، آیا مرجع تجدیدنظر با وصف احراز اشتباه در قبولی اعاده دادرسی و عدم وجود جهات مندرج در ماده مذکور می‌تواند نسبت به نقض رأی اقدام نماید؟

یا اینکه صرفاً می‌بایست در ماهیت دعوی صرف نظر از اشتباه و غیر قانونی بودن پذیرش اعاده دادرسی، به تجدیدنظرخواهی رسیدگی نماید.

تنظیم لایحه تجدیدنظر خواهی

پاسخ: با عنایت به اطلاق صدر ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹؛ اگر دادگاه بدوی قرار قبولی اعاده دادرسی را صادر و ماهیتاً رأی صادر نماید، دادگاه تجدیدنظر در صورت احراز اشتباه در قبول اعاده دادرسی و عدم وجود جهات مندرج در ماده ۴۲۶ قانون یاد‌ شده اختیار نقض رأی را دارد.

معرفی بهترین وکیل تجدید نظر ملک استان تهران

برای جستجوی بهترین گروه وکلای ملکی چه اقدامی لازم است؟ یکی از بهترین راه‌های انتخاب وکیل تخصصی دعاوی ملکی، مطالعه سوابق وکلاست؛ به این منظور می‌توانید به وب سایت‌های معتبر حقوقی مراجعه کنید.

ممکن است در بین اقوام شخصی قبلا با وکیلی در خصوص مشکلات ملکی پرونده‌ای داشته که منجر به توفیق وی در احقاق حق شده باشد؛ معرفی وکیل از سوی موکلین قبلی نیز یکی از راهکارهاست.

کانون وکلای دادگستری مرجع صدور پروانه برای وکلای دادگستری است؛ از طریق وب سایت کانون وکلای دادگستری نیز امکان انتخاب وکیل مهیاست؛ سنجش میزان تسلط وکیل به دعوی شما در جلسه مشاوره قابل انجام است.

تجدید نظر خواسته کیست

آدرس دادگاه تجدید نظر ملک استان تهران

مجتمع دادگاه‌های تجدیدنظر استان تهران در میدان هروی واقع شده است؛ مجتمع قضایی غدیر مجموعه دادگاه‌های تجدید نظر استان تهران است.

سه شعبه از شعب دادگاه تجدیدنظر استان تهران در مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی قرار دارد.

چهار شعبه تخصصی نیز در دادگاه انقلاب قرار دارد؛ مابقی شعب دادگاه تجدیدنظر استان در مجتمع غدیر است.

_

نشانی دفتر وکالت وکیل تجدید نظر ملک در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
امکان مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
معرفی بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معرفی وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

آیا دادگاه تجدید نظر امکان دست بردن در رای دادگاه اولیه را دارد؟

بله دادگاه تجدید نظر در حدود مشخص قانونی امکان تغییر رای دادگاه بدوی و صدور رای جدید را دارد؟

اعاده دادرسی حقوقی در کدام دادگاه بررسی می شود؟

دادخواست اعاده دادرسی در امور حقوقی به شعبه صادر کننده رای قطعی تقدیم می شود. ممکن است رای دادگاه بدوی بدون تجدیدنظر یا فرجام خواهی قطعی شده باشد. در این صورت همان دادگاه اولیه مرجع تقدیم دادخواست اعاده دادرسی حقوقی است.

5/5 - (18 امتیاز)

15 دیدگاه

  • سلام من یه سند دارم که نشون میده من یه ملکی رو از یه خانمی خریدم ولی سند به اسمم نخورده این خانم فوت شدن و من ایران نبودم مثل اینکه بچه هاش هم اختلاف داشتن و ملک مزایده شده و فروختن به یه نفر دیگه من فقط یه مدت کوتاه ایرانم می‌تونم کاری کنم اگه می‌تونم من وکالت بدم یکی اینجا کارمو انجام بده چون باز خودم باید برم؟

    • سلام وقت شما بخیر
      بله، شما می‌توانید به عنوان شخص ثالث و استناد به سندی که دارید دادخواست ابطال مزایده و عملیات اجرایی را مطرح نمایید. می‌توانید به یک وکیل وکالت دهید که در صورت عدم حضورتان تمامی مراحل انجام کار را پیش ببرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید.

  • سلام اگر که دادگاه به دلایلی که ما ارایه کردیم توجه نکرده باشه ما مستندا به چه قانونی میتونیم به حکم دادگاه اعتراض کنیم یک وکیلی ازش پرسیدم گفت در ایین دادرسی مدنی یک ماده هست اما پیدا نمیکنم؟

    • سلام وقت شما بخیر
      مستندا شما می‌توانید با آوردن جهات تجدید نظر خواهی اعتراض خود را در مهلت قانونی 20 روزه از ابلاغ رای مطرح نمایید و نیازی نیست که حتما به ماده قانونی جهات تجدید نظر اشاره نمایید. به هر شکل اگر می‌خواهید بدانید که مورد شما از مصادیق کدام جهت تجدید نظر خواهی است باید بگوییم که عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی در بند ج از ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی مورد اشاره قرار گرفته است که اگر دادگاه تجدید نظر به این مطلب پی ببرد رای دادگاه قبلی را نقض می‌کند.

  • سلام وعرض ادب من یک حکم در خصوص خلع ید در داگاه بدوی گرفتم ولی رای در تجدید نظر کلا تغییر کرد من میخوانم بدونم مگه قاضی تجدید نظر اجازه تغییر کلی رای رو داره؟

    • سلام وقت شما بخیر
      بله، دادگاه تجدید نظر در حدود مشخص قانونی امکان تغییر رای دادگاه بدوی و صدور رای جدید را دارد. اگر چه شما می‌توانید در این خصوص با وکیل متخصص این امر مشاوره داشته باشید. جهت هماهنگی بیشتر با شماره 09120067661د تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *